Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Mit tegyek ha igy lesznek a...

Mit tegyek ha igy lesznek a szobak?

Figyelt kérdés
Megyunk roplabda versenyre mi lanyok es a fiuknak is lesz foci versenyre es osszesen 7en leszunk a szobaba + a tanaroknak egy kulon szoba.Es felek elegge (3napig leszunk a szallodaba)amiatt mert konkretan az 1. Nap amint megerkezunk a szallodaba (este fele) egybol valszeg alvas lesz es a fiuk lanyok egybe vannak mert tobb szoba nincs es a tobbi szalloda messze van.Es mondta az ofő hogy amint megerkeztunk egybol alvas.Es hogy fogom atvenni a ruhamat? Mert nem akarom hogy melltartoba vagy bugyiba nezzenek engem.az elfordulas nem jo mert ahogy ismerem a fiukat fix nezni fognak akarmi van.az meg hogy en fordulok el az se jo mert amikor suliba igy oltoztem valamelyik fiu kicsatolta a melltartom.Varok ötleteket koszi puszi❤️

febr. 23. 14:23
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Majd a wc vagy a zuhanyzó előtt őrt álltok egymásnak amíg öltöztök. Egyébként én nem engednélek el úgy, hogy közös a szoba. Nem azért, mert amúgy ne lenne átmászkálás, hanem azért, mert láthatóan stresszel téged.
febr. 23. 14:53
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Érdemes lenne a szülők véleményét megkérdezni. Ha az én gyerekemet akarnák ilyen körülmények közé vinni, valószínűleg lenne hozzáfűznivalóm.
febr. 23. 15:06
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ilyen nincs.

Egyrészt, hogy visznek 7 gyereket olyan versenyekre, ahol csapatok versenyeznek (még egy csapat sem jönne ki).

Másrészt, nem lehet kamaszokat koedukáltan elszállásolni.

febr. 23. 15:12
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
Igen vmelyik fiú csak úgy kicsatolta a melltartodat és észre sem vetted. A melltartót nem olyan könnyű kicsatolni egy fiúnak. Találj ki hihetőbb mesét. Szánalmas kamu.
febr. 23. 15:49
 15/19 anonim ***** válasza:
68%
Két szoba áll rendelkezésre, de ahelyett hogy nemek szerint szeparálnák a teljes társaságot, inkább a tanárok különülnek a diákoktól. Annyira derogál a tanáraidnak egy szobában aludni veletek, hogy inkább kiteszik a lányokat egy ilyen élménynek? Három napon keresztül? Én anyád helyében gondolkodnék el, hogy nem engedlek sehová ilyen önző és inkompetens tanárokkal.
febr. 23. 17:52
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
Ne aggòdj, nem fognak megdugni
febr. 23. 20:20
 17/19 gabor49 ***** válasza:
80%
na ez kamu fiukat lányokat soha nem tesznek egy szobába meg aztan mibajod lessz ha latnak bugyiba melltartoba ? 50/f
febr. 24. 06:00
 18/19 anonim ***** válasza:

Nem lesznek így a szobák.

Ez nagyon súlyos pedagógiai vétség lenne. A fiúk-lányok alapvető jogait sértené. Szép kis fegyelmi járna érte a pedagógusnak.

Úgy KELL megszerveznie, hogy ez ne forduljon elő.

A lányok hálóruhában, pizsamában, egészségügyi okokból sincs helye, hogy egy szobában legyenek ( menses körülményei, stb.).

febr. 27. 02:34
 19/19 anonim ***** válasza:

17-es!

Ha a lányodról lenne szó, akkor is így nyilatkoznál? Csurog a nyálad az ötletre is, vén kappan?

Döbbenet!

febr. 27. 02:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!