Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » A fiuk egyre tobbet kukkolnak....

A fiuk egyre tobbet kukkolnak. Tobbi lent.?

Figyelt kérdés
A fiuk egyre tobbet kukkolnak az osztalyba es a koliba is.Az osztalyba ha oltozunk at tesire akkor benyitnak es nem is erdekli oket hogy eppen oltozunk es termeszetesen vagy a fenekunket bamuljak vagy a mellunket.es nem ertem miert kell ezt csinálni mert mi lanyok sem rontunk be a fiu oltozobe es nezzuk a szerszamukat. Meg pl ha fekete melltarto van rajtam feher tesi polon akk odaszolnak vagy ha a fekete tesi nadragomnal latszik a bugyi vagasa vagy a bugyi szine.Most ezzel valamit akarnak vagy miert csinaljak?Azt akarjak hogy mi is bemenjunk? 16L

febr. 16. 09:56
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
30%
25 éve apád,anyád és az én korosztályom is pont ezt csinálta. No para nincs új a nap alatt :D
febr. 17. 18:41
 12/18 anonim ***** válasza:
69%

Mi az, hogy egy öltöző ajtaját nem lehet zárni?

Ennyire azért ne legyetek kislányok!

1. lépés: gondnok. Adja oda a kulcsot. Ha rossz a zár, csinálja meg.

Ha ez nem jön be, akkor

2. lépés: igazgató. Említsétek meg neki a fiúkat, illetve azt is, hogy ki vigyáz a holmitokra óra alatt?

febr. 17. 20:03
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
12-es nálunk sem lehetett zárni sem általános, sem középiskolában ('90-es években, megyeszékhelyen levő jól felszerelt iskolákról van szó).
febr. 18. 11:03
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Akkor még nem loptak annyit.
febr. 18. 20:25
 15/18 anonim ***** válasza:
Nálunk is ugyanez van évek óta rossz a zár. A gondnok egy nő aki soha nem csinál semmit csak cigizik. Szerintem nem tudná megcsinálni
márc. 12. 23:00
 16/18 anonim ***** válasza:
57%
#15! Ha nem tudja megcsinálni akkor hívjon szerelőt! Vagy annyit sem tud?
márc. 13. 01:42
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
Ő nem hívhat önhatalmúlag, ha nem adnak rá pénzt
márc. 13. 22:51
 18/18 anonim ***** válasza:
Ezért van az igazgató.
márc. 14. 08:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!