Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Teljesen ledöbbentem......

Teljesen ledöbbentem... Vannak tanárok/tanítók/óvópedesek, akik egyedülálló szülőkkel, anyukákkal is flörtölnek? (Meg gondolom "egyéb".) Olvastam több véleményt (még itt is!), hogy egyes férfiak így is ismerkednek. Rendben, oké, de... Befejezés lent!

Figyelt kérdés

Rendben, oké, túlteszem magam ezen, de mi van - például - magukkal a gyermekekkel? Vagyis a nevelésükkel, fejlesztésükkel, velük való foglalkozással? Vagy ha ilyen anyukákkal van is flört, attól még van odafigyelés is a csoportra, vagy iskola esetén az osztályra? Vagy ezt mégis hogy képzeljem el? (Mert egyenlőre nem igazán fogom fel ésszel e jelenséget, hiába olvastam/tudok róla...)

Voltak cikkek angol nyelven (ugye "minden rossz" nyugatról érkezik - tartják egyesek), de voltak hozzászólások még magyar fórumokban is.

El nem tudom képzelni egy ilyen "kapcsolat" mégis hogyan alakul ki?! Legtöbb anyuka úgy utasítaná el azonnal a fickót, hogy az csak lesne!

Meglehetősen szokatlan jelenség. Remélem nem csak szerintem.

(Kérem a nem a te ügyed típusú kommenteket itt ne használjátok. Egyrészt tisztában vagyok vele, másrészt nem erről íródott ki kérdés. Köszönöm!)

febr. 13. 20:25
1 2 3
 21/28 A kérdező kommentje:

"Egy tanárnak éppen annyit joga van magánéletet élni..."

Tizenkilences! Mielőtt elküldesz egy kommentet, előtte olvasd el, amit nektek (így neked is) írnak - például tizennégynél, mit nektek címeztem.

És itt nem azzal van a baj, amit te megosztottál! Hanem (ahogy az fent jól olvasható) arról írtam, amikor a tanár/tanító/óvópedes férfi(ak) nőkkel flörtöl(nek).

Nem egy(etlen egy) szép álomképről, mi nálad meg is valósult (ahogy látható ez semmi különös, és ez egy teljesen átlagos dolog is), hanem:

NőKKel!

Mintha - tudom is én - diszkóban érezné(k) magát(magukat), hogy válogatnak, egyiket a másik után, vagy mint egy élő tinderes alkalmazában...

Miközben úgy érzem a legtöbb anyuka (ahogy írtam is) "úgy utasítaná el azonnal a fickót, hogy az csak lesne!!"

Nem kell mindent félremagyarázni, vagy ok nélkül a kérdezőnek nekirontani.

Leírtam valamit tisztán, érthetően, és eléggé megosztónak tartom, hogy így használják egyesek a női nemet - ráadásul többes számban őket.

Én úgy gondolom a legtöbb nő bizony elutasítana ilyen férfit/férfiakat, csinálhatnának azok akármit, vagy lehetne (ahogy valami írta) akármilyen menőmanó "dumájuk".

Itt az a kérdés egyedül, hogy akkor egy ilyen "kapcsolatok" (amik nem végződnek az általad írt házassággal/párkapcsolattal) mégis hogyan alakulnak ki azzal a sok szülővel egyáltalán?!

Fenntartom, hogy nekem ez igenis rendhagyó!

febr. 14. 12:20
 22/28 anonim ***** válasza:
100%
15 évig dolgoztam vezető óvónőként. Sokszor volt rá példa, hogy az apukával kellett kettesben beszélnem. Sosem tettek félreérthető megjegyzést. Amennyiben fontos, ki merem jelenteni, hogy csinos nő vagyok. Megtartottam a kellő távolságot és, sosem tegeződtem szúlővel. Szinte, azonnal megérzik kivel lehet bájcsevegni. Igen, volt rá példa, hogy aztán a kolléganőt reggelente egy jóképű apuka hozta kocsival. Mondjuk, időm sem engedte volna munkában a szojarét.
febr. 14. 13:31
 23/28 anonim ***** válasza:
100%

A munkahelyén nem flörtöl az apuka a tanárnővel. Viszont iskolán kívül bármit csinálhatnak.

Nem értem a problémádat. Olyanon rugózol amihez nem sok közöd van mert magánélet. Egy apuka és tanárnő közötti beszélgetés az iskolában még nem flört és nem erkölcstelen.

febr. 14. 13:59
 24/28 A kérdező kommentje:

Csak itt - már megint - nem erről volt szó.

De hiába írok bármit is, ha mindig akad valaki, aki szándékosan csak nem akarja megérteni - miközben nagyon is jól tudja miről írtak az eddigi hozzászólásokban.

febr. 14. 19:44
 25/28 anonim ***** válasza:

9-es!

Abszolút irreális és kivitelezhetetlen.

1/ szigorú a belépési korlát a bölcsiben, oviban

2/ alvás időben az óvónő köteles a gyerekek közt tartózkodni.

3/ az alatt pl adminisztrációt is elintézik ott, a szobában.

4/ a dadák készítik elő az uzsonnát, a takarítók a napközbeni folyosó felmosást, mosdó takarítást végzik;

Óvodában nem lehet elbújn. Ha megkísérelné valami proli, a vezető hívná a rendőrséget.

Összevissza fantáziáltok hülyeségeket.

febr. 27. 02:56
 26/28 anonim ***** válasza:

Jó reggelt! : D

Hát, akinek megy a flörtölés, annak minden szituban fog menni. Nálunk a sulis titkárnő a fél tanár kar pasijait elintézte, azzal, hogy a kezét a pasik combjára tette.

Én nem vagyok ilyen típus, de akinek megy, annak megy...

"Legtöbb anyuka úgy utasítaná el azonnal a fickót, hogy az csak lesne!"

Ugye ezt te sem hiszed el? :) Rengeteg szomorú, kiéhezett anyuka és apuka szaladgál.

Nem hinném, hogy ennek bármi köze lenne a gyerekekhez. Akik valószínűleg semmit sem fognak tudni az egészről...

márc. 16. 17:21
 27/28 A kérdező kommentje:

"Ugye ezt te sem hiszed el? :) Rengeteg szomorú, kiéhezett anyuka szaladgál."

Nem tudom - már - mit higgyek. 🙂 Mi miatt lehetnek ezen nők (és férfiak?) kiéhezve? Nem kapnak már otthon "semmit"? Vagy mire kell gondolni ezalatt? 🙂

"Akik valószínűleg semmit sem fognak tudni az egészről..."

Ez utóbbit viszont én is így gondolom.

márc. 17. 09:16
 28/28 anonim ***** válasza:

"Mi miatt lehetnek ezen nők (és férfiak?) kiéhezve? Nem kapnak már otthon "semmit"? Vagy mire kell gondolni ezalatt? 🙂"

Igaz, lemaradt hogy anyuka ÉS apuka!

Hát... Szerintem sok mindenre lehet gondolni, ami lejátszódhat egy párkapcsolatban, házasságban. Lehet a párjuktól nem kapnak semmit. Vagy már szétmentek, elváltak, nincs senkijük. Gyerek mellett meg nehezebb talán ismerkedni. Vagy alapvetően vannak szabadosabb gondolkodásúak is, akik csak szeretnek flörtölni és kész. Vagy olyanok, akik tényleg így találtak párt maguknak, véletlen folytán, hogy a pedagógus lett az új szerelem. Szerintem sokféle élettörténet lehet:)

márc. 17. 23:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!