Lehet venni még valahol olyan ceruzát aminek kivul feher muanyag borítása van? Régen volt ilyen és azóta sem találok sehol sem.
Figyelt kérdés
2024. febr. 9. 11:29
1/3 anonim válasza:
Ez az egyszerhasználatos? Mármint kívül full műanyag, ès van 1 kis grafit bennr? Majd dèlután hazamegyek, feltöltök egy kèpet, de szerintem nekem van. Egy barátom vett egy rakattal...
2/3 A kérdező kommentje:
Igen, szerintem az lesz. Ez feher volt amire emlekszem es valami iras volt rajta meg volt piros, kek,zold,fekete "maszatos" minta rajta. Gondolom mar eselytelen beszerezni. Koszi hogy lefotozod.
2024. febr. 22. 08:20
3/3 anonim válasza:
Ez full fehèr írás nèlküli. Viszont bemèsz egy papírboltba, ott meg tudják mutatni miket tudnak rendelni. Nekem is volt különleges kèrèsem, ès tudtak segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!