Hogy írjak rá a tanáromra?
Szerintem ez kedves:)
Írj rá egyszerűen, biztosan jól fog neki esni.
Kedves Tanárnő!
Hogy érzi magát mostanában?
Megmomdom őszintén, egy tanár is ember, nem fog megenni. :) Viszont neki az, hogy a diákokkal foglalkozik az iskolán belül a munkája, így ne várj többet tőle, hagyj neki némi teret. Az, hogy laza, barátságos nem egyenlő azzal, hogy ettől mélyebb is lesz a kapcsolat idővel. Én is ismerek felnőttoktatásban több ilyen tanárt, kb tényleg olyan abban a 1,5 órában, mintha egy baráti banda verődött volna össze, de én pl azzal is tisztában vagyok, hogy ezeknek a tanároknak nagyon terhes lenne, ha egy tanuló ezen a 1,5 órán kívül is barátként viszonyulna hozzájuk.
Tehát, ha nagyon fontos neked hogy tudd, mi van a tanárral, akkor várj, amíg megszül és utána írj neki egy üzenetet, hogy láttad az örömhírt és gratulálsz és érdeklődbél, hogy minden rendben vab-e arra és, hohy az osztályban sokszor szoktatok róla beszélni és mindenki üdvözli. És ennyi, de nagyon ne várj ettől mélyebb kapcsolatot.
"és érdeklődbél, hogy minden rendben vab-e"
Semmi köze hozzá. Ezt a részt hagyja ki, a többi mehet.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!