Volt kövér osztálytársatok? Ha igen, a többiek elfogadták olyannak amilyen vagy csúfolták? Milyen nehézségei voltak és miben volt a legügyesebb? Barátságos, mosolygós volt?
Figyelt kérdés
jan. 3. 20:18
11/16 anonim válasza:
Ige, általánosban egy lány. Szembe nem csesztették, de a háta mögött mentek a megjegyzések róla. Nem szép dolog, de így volt.
12/16 anonim válasza:
Általánosan egy lány, vele nagyon jóban vagyok a mai napig.
Középiskolában szintén egy lány, de ő már kimondottan extrém túlsúlyos volt. Nem bántotta miatta senki, sokan kedvelték, volt egy érdekes humora. Én vele semleges viszonyban voltam, egyszer elkísértem piercingeshez, kb ez volt a legtöbb interakcióm vele. Egyébként ő felnőtt korára nagyon lefogyott, szerintem valami nem kezelt hormonális betegsége lehetett tiniként, azért volt ennyire kövér, mert amúgy nem láttam, hogy sokat evett volna, de gondolom ez a probléma megoldódott huszonéves korára.
13/16 anonim válasza:
Munkahelyen volt egy kover no akit b**szogatott a fonok, felment a hr-re, bepanaszolta a hr-eseknek, megigertek hogy kivizsgaljak az ugyet, de nem tettek semmit csak kinevették a hata mogott, vegul felmondott
14/16 anonim válasza:
Volt termèszetesen kövèr osztálytársam, elèg sok. Viszont a beilleszkedèse nem sútjól volt. Volt olyan kövèr osztálytársam aki kihúzott a szorult helyzetből. Èn osztály "közepe" voltam, ès nem biztos hogy jó èrtelembe, elèg ègetni való voltam. Mi azokat nèztük ki akik nem ismertèk a betyárbecsületet.1 kövèr srác volt akit "szóban" bántottuk, de sose a súlya miatt, vagy családi helyzete miatt, hanem volt olyan, hogy pl beköpött, hogy puskáztam, stb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!