Szerinted mit lehet tenni hogy ha valakinek nem vagyok szimpatikus?
Figyelt kérdés
Barátság céljából.2023. dec. 11. 15:30
11/15 anonim válasza:
Sokszor előfordult, hogy valaki antipatikus volt elsőre. Aztán jobban megismertem, és az ellenszenv feloldódott.
13/15 anonim válasza:
Semmit.
Én csak a csillagokat nem hoztam le fizikálisan az égről a néhai főnökömnek és nem tudtam olyat tenni, amiért nem ordított velem. Ezt a kitüntetést csak én érdemeltem ki nála - szemben azzal, hogy az előtte "elfogyasztott" több, mint tíz főnököm maximálisan elégedett volt a munkámmal.
Ehhez nincs mit hozzáfűzni! -Ha be vagy skatulyázva, akkor akár "festheted is magad", de nem lesz jelentősége, hatása!
14/15 anonim válasza:
Ha valakinek nem vagy szimpatikus, az lehet azért, mert még nem ismer téged eléggé vagy más szemlélettel rendelkezik. A legjobb, ha önmagad maradsz, figyelsz másokra, és próbálsz közös témákat találni. Ha mégsem jön létre a kölcsönös szimpátia, ne erőltesd, mindenki másnak vannak más preferenciái és érzései. Legyen önbizalmad és találd meg azokat, akik tényleg értékelnek téged olyannak, amilyen vagy.
15/15 Senior Séf válasza:
45 éve volt először német juhászkutyám. (Azóta rabja vagyok a fajtának.) Nagyon sok időt töltöttünk együtt, és nagyon sokat tanultunk egymástól. Tőle tanultam pl., hogy ha valaki szeretettel, szimpátiával közelít hozzám, azt hasonlóképpen fogadom, akinek meg nem vagyok szimpatikus, azt magasról leszarom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!