A tablóképeteken az osztály "alfa" csajai voltak a központi helyen?
most nem tudom eldönteni, mi a kérdés célja, simogassuk az egódat, hogy igen, te vagy a legszebb, vagy vigasztaljunk meg, hogy nem, semmit nem jelent hogy a legszélére raktak? különben is, hány éves vagy, 6? már oviban is van tabló?
nálunk mindenki oda került, ahova a fényképész rakta, kiválasztottuk a hátteret ő meg rászerkesztett mindenkit, francnak volt kedve ezzel személyesen szerencsétlenkedni.
az osztály bőven legjobb csaja közölte hogy kösz de nem kíván a tablón szerepelni.
és nem is lett rajta.
meg én se aki ugyan nem közölt semmit csak nem fizettem osztálypénzt egy fillért se és abból ment a tabló is.
Azt nem egy hivatásos fényképész rakja össze, ahogy ő látja jónak? Egy külsős semmit nem tud az osztályról. Se hangadókról, se klikkekről, sőt a jegyeikről sem.
Nekem úgy rémlik, hogy mindenkiről készült jónéhány fotó. Volt aki kicsit jobbra nézett, mások balra, megint másokat szemből fotózott. Úgy kerültek fel, hogy nagyjából szimmetrikus legyen, esetleg lány-fiú arányt is figyelve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!