Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Mit csináljak ha piszkálnak?

Mit csináljak ha piszkálnak?

Figyelt kérdés
Mostanában egyre gyakrabban piszkálnak a "barátaim" de ezek után nem tudom mennyire azok. És itt nem ilyen haveri poénok stb hanem rendesen piszkálnak becézgetnek. Mit csináljak álljak vissza?
2023. nov. 13. 13:47
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

[link]

Hát durva és annyira szomorú. Tudjátok az ilyeneket én szívem szerint megnyomorítanám.

2023. nov. 13. 18:01
 12/22 anonim ***** válasza:
#11 Szerintem be fog teljesülni, mivel most nagyon nagy a népharag, ne legyen igazam, na jó, de legyen!!
2023. nov. 13. 18:06
 13/22 anonim ***** válasza:

[link]

Iszonyatosan sajnálom a srácot. Pedig nem egy 50kilós gyerek volt. Nem értek, hogy a szülők miért nem segítettek? De neki is tenni kellet volna. Ha vett volna sokkolót vagy paprika az segített volna neki, ha már bunyozni nem tudott. De valószínűleg egy érzékeny ártatlan lelkű srác volt, akitől távol állt az erőszak és sajnos nem állt ki magáért. Ha tudnám kik ezek beáldoznám rájuk a viperámat :(

2023. nov. 13. 18:13
 14/22 anonim ***** válasza:
#6 #7 három sümegi fér@g úgy gondolta jó ötlet halálra szekálni testileg és lelkileg egy nagyon kedves, elmondások szerint csupaszív fiút, akinek az egyetlen bűne az volt, hogy 100 kilónál jóval több. Kinézték maguknak, és hónapokig alázták "BIG MAC" nek "padhajlító"nak csúfolták, és hazafele menet mindig rugdosták, a hátát, a térdhajlatát, és nem volt ritka az sem, hogy akkorát rúgtak belé, hogy az elesett, ezt pár hónap után megelégelte, nem bírta tovább, és a vonat elé vetette magát! És ez nem minden (olyan ez mint egy horror teleshop) a fiú halála után gúyolódó röhögő hangulatjelekkel adták a köznép tudtára, hogy ez őket továbbra sem érdekli, illetve olyanokat írtak még hozzá, hogy "szétesett a hamburger. "kimúlt a big mac." stb. Na, így kell gyorsan követőket szerezni, Sümegen, és Tapolcán már mindenki ismeri őket.
2023. nov. 13. 18:13
 15/22 anonim ***** válasza:
Úristen! Ilyeneket írtak utána??????? Hihetetlen, hogy mi van itt....
2023. nov. 13. 18:20
 16/22 talpalos ***** válasza:

Tökös!

Nem tudom hány éves vagy, de ha sulizol pont jó korban vagy.

Tudom, hogy szarul hangzik, de ezt el kell mondanod a szüleidnek. Mondd el nekik azt is, hogy szeretnél elmenni küzdősportot tanulni. Nem azért, hogy megverd őket, hanem hogy legyen önbizalmad szavakkal leállítani őket. Sokkal menőbb két szóval leállítani valakit úgy, hogy inkább békénhagy mert tudja, hogy elvernéd mint ha tényleg megvernéd. Sulis korom óta ketrecezem és a legbüszkébb azokra a győzelmeimre vagyok amikor el sem jutottunk a verekedésig ;)

F/29

2023. nov. 13. 18:24
 17/22 anonim ***** válasza:
#15 Igen, ez még így felháborítóbb mint az alapeset. Jogosan bujkálnak. :)
2023. nov. 13. 18:31
 18/22 anonim ***** válasza:
16-os nak van igaza! Akkor tudsz határozottan fellépni, ha van önbizalmad, erős vagy, vagy tudsz bunyózni(de sok ember ezt nem feltétlen látja át vagy nem tartja fontosnak). De a legjobb ennek a háromnak a kombinációja, ezért viszont tenni kell! Bár igaz én most vagyok annyira jó kondícióba, de szokott nálam lenni, boxer, vipera és paprika spray.
2023. nov. 13. 18:41
 19/22 anonim ***** válasza:
Állítólag az egyik szekálódónak még az apja (!) is röhögő emojikat rakott a fiú öngyilkosságához hozzászólásnak.
2023. nov. 13. 19:35
 20/22 anonim ***** válasza:
#19 Jaja, és van egy olyan bejegyzése, hogy "csoki találkozó" ahol titokban lefotózott 4-5 fekete embert, akik beszélgetnek. Egy ilyen emberi nullának milyen kölyke lesz?! Nem is lehet mást várni. Azt remélem még, hogy talán az anyja normális, és kidobja mindkettőt.
2023. nov. 13. 19:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!