Gimnáziumban előfordul olyan, hogy 11.-ben, amikor nem lesz már a 4 tantárgy, (biológia, földrajz, kémia, fizika) és az érettségi tantárgyakból lesz több óra egy héten, megkap az osztály egy másik/új tanárt?
Én most 10.-es vagyok, még most ebben az évben lesznek utoljára ezek a 4 tárgyak amiket felsoroltam, de jövőre úgy lesz, hogy össze lesznek vonva, azaz természettudományi órának van írva, ebből azt mondták, minimum 2x lesz egy héten.
Viszont a suliban egy pár osztálynak az igazgatónő tanítja a magyart és az irodalmat - ő irodalom és magyar szakos tanárnő - nekünk pont nem ő tanítja, de azt tudom, hogy 1 12.-es és 1 11.-es osztályt tanít.
Azt nem tudom, hogy most ez a két osztály csak 11.-től kapta őt meg, vagy egészen 9.-től tanítja őket.
Sajnos nem ismerek embereket ezekből az osztályokból, úgyhogy nem valószínű, hogy meg tudnám tőlük kérdezni. :D
Csak nekem annyira szimpatikus mindenhogy az igazgatónő, hogy tavaly is nagyon szomorú voltam, hogy nem őt kaptuk az egyik tanárnak. Nagyon jó lenne, ha tanítana minket. 🥺
A fiam osztályában volt olyan, hogy akik 11-től felvettek faktokat, azok másik tanárt kaptak, aki az emeltre készítette fel a faktosokat.
Részleteket nem tudok, mert a fiam eleve 2 emeltes tagozatra ment, így nála nem volt fakt miatt változás. (Az osztály fele dupla faktos, a másik nyelvis volt, utóbbiak vettek fel faktot 11-ben.)
Akkor lehet, hogy a két osztályt, amit említettem, csak 11. óta tanítja az igazgatónő, mert valószínűleg eddig az volt a magyar & irodalom tanáruk, aki most nekünk van.
Persze 11.-től sokkal több lesz azokból a tantárgyakból egy héten, amikből érettségizni kell majd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!