Mit kezdjek magammal?
Kilencedikes vagyok, és némileg tanácstalan :,)
Művészeti suliba iratkoztam, gondolván, hogy ott sok hasonló ember lesz majd, mint én, és nagyobb megértésre találok a dolgaimmal - gondolok itt könyvekre, filmekre; semmi extra.
Ehhez nem is állhatna messzebb a jelenlegi osztály; a fele nagypofájú, balhés csaj, a másik fele pedig nem annyira kultivál engem, én pedig halálra unom magam velük.
Szinte csak a délutánjaim maradtak, hogy olyanokkal szocializálódjak, akikkel megtudom magam érteni, pedig nagyon igyekeztem nyitott lenni az első napon is; mindenkivel leálltam pár szóra - akivel volt lehetőség, mosolyogtam, stb.
A másik osztály még gázosabb ilyen szempontból, és nincsen semmi olyan klub, vagy lehetőség, ahol a többi diákkal lehetne ismerkedni.
Egyetlen reményem, hogy valaki átiratkozik év közben, és valamilyen csoda folytán pont az én társaságomra vágyik majd.
Van esetleg valami motiváló - akár - személyes tapasztalat, ami kicsit is hasonló ehhez? Mit kezdjek magammal?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!