Ennyire képmutató lenne mindenki?
Elvégeztem egy fél éves nyelvtanfolyamot. Volt egy közös internetes csoportunk, ami aktív volt minden szempontból.
A tanfolyam mellett összejártunk néha, mindenki jól kijött mindenkivel.
Most egy hónap elteltével írtam a csoportba, hogy kivel mizu, tovább tanulnak e, és a kutya sem válaszol.
Pedig a zárónapon mindenki nyaltafalta egymást, szelfik végtelen sora, jajjj de fogjuk tartani a kapcsolatot, így szeretlek úgy szeretlek, legjobb csoport stb.stb.
Ennyi erővel ha szóba elegyedsz valakivel a buszmegállóban, és eszmét cseréltek a menetrendváltozás problémáiról, tőle is elvárhatnád, hogy ezentúl tartsátok a kapcsolatot, sőt, egy hónap múlva részletesen beszámoljon neked arról, hogy azóta is utazik-e buszon.
A netes csoportotok a nyelvtanfolyam miatt alakult, a tanfolyamnak vége. Aki tartani akarja a kapcsolatot valakivel, hidd el, megteszi, de privátban, nem a régi közös csoportban.
A "mindenki jól kijött mindenkivel" - én általában jól kijövök mindenkivel, de ettől még nem érzek késztetést arra, hogy egy felületes ismerősnek (lásd fél éves nyelvtanfolyam) részletesen beszámoljak a napjaimról.
Én egy 3 éves egyetemi levelező tagozatos képzésre jártam. A "nyári szünet" előtt még sírtak is páran, hogy nem fogunk találkozni. Jajjj mi lesz..
Annyira hiányoztok már most 😭
Amikor vége lett a képzésnek, csak úgy köszönés nélkül léptek ki a közös csoportból sokan 😂
Volt aki tiltott is mindenkit/törölte a profilját. (pont az egyik "legragaszkodóbb" pitsa, egy ember aggódott is érte ezért utánajárt mi lett vele =semmi, csak nem akart velünk beszélni)
6-os, az kemény!
És köszönöm mindenkinek a válaszokat, jó tudni, hogy akkor ez az eset manapság nem egyedi.
4-es, igazad van, akik tartani akarják egymással a kapcsolatot, akkor úgyis megteszik privátban. Ám én úgy gondoltam hogy igenis belefér megkérdezni tőlük, hogy mizu, ha már egyszer ők késztetést éreztek arra fél évig, hogy hülye szelfiket és csücsörítős képeket készítsenek a társaságomban és azt kipakolják mindig a netre.
Abban igazad van, hogy valóban lehetett volna válaszolni. Legalább pár mondatot, hogy kivel mi van. Tényleg vacak érzés, amikor kérdezel valamit egy csoportban, és senki nem reagál.
Viszont ez nem képmutatás. Akkor, ott volt értelme a kapcsolattartásnak, valószínűleg sokan őszintén kedvelték is egymást, de nem lett olyan mély a kapcsolat, hogy továbbra is érdemes legyen tartani. Ezeken a tanfolyamokon nagyon gyakran van így. Képmutatás az lenne, ha már akkor is mindenki a háta közepére kívánta volna a többieket, de bizonyos előnyökért összeszorított fogakkal jópofiztak volna. Szinte biztos, hogy nem ez volt, élveztétek egymás társaságát, de ennyi volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!