Első nap az egyetemen. Miként próbáljak jó benyomást kelteni?
Ma lesz az első, igaz csak tájékoztató nap. Albis vagyok (nincsenek kolis társaim, a lakótársam egy másik suliba jár), gólyatáborban nem voltam, és facen sem vettem még fel a kapcsolatot szaktársakkal. Nem ismerek senkit, 100km-re vagyok otthontól. Miként kezdjek neki az ismerkedésnek? Vagy így első nap ne lerohanjam le a többieket? Sajnos nem vagyok jó ismerkedő, inkább introvertált vagyok, de azért szeretnèk jóban lenni a többiekkel.
20/L
Bocsi kérdező. Biztos nem vagy olyan, mint a #8 válaszomban. De sajnos sok rossz tapasztalatom volt introvertáltakkal, és ezt introvertáltként mondom.
Sokan normális van köztük, de sokan a semmiért csináltak hisztit, sima baráti közeledést szexuális zaklatásnak tartottak, igazából sokkal agresszívabbak, mint az extrovertáltak.
Van pár csöndes köztük, de a legtöbben nem, úgy látszik az introvertáltak nem mindig ilyen csöndes típusúak.
nem volt rossz, de egyelőre összebarátkozni senkivel nem tudtam, viszont számomra nagyon pozitívum, hogy bárkitől kérdeztem valamit, vagy váltottam pár szót valakivel, mindenki nagyon kedves volt
minden órán másokkal voltam együtt, de lesznek páros és csoportos feladatok és beadandók, úgyhogy remélem majd alakulnak a kapcsolataim :')
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!