Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Az olyan emberek, akik ok...

Az olyan emberek, akik ok nélkül kezdenek el bántani vagy "csesztetni" egy másik embert, azokkal mi a helyzet?

Figyelt kérdés

Sajnos az én osztályomban (gimis vagyok, 10.-es) is van 2 ilyen lány, és az egyik sokáig rám volt szállva, de már hálistennek nem csinálja.

Igazából nem tudtam ezt az egészet hova tenni, mert én az ég világon semmit sem ártottam neki, tehát fogalmam sem volt róla, hogy miért kezdett el rám szállni.

2023. szept. 1. 19:07
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%

Az ilyeneknek igazából pont, hogy magukkal és/vagy az életükkel van gondjuk, csak sajnos máson vezetik le, aki erre nem szolgált rá.. Ez egyfajta kompenzálás, vagy épp figyelemelterelés, legyen szó a sajátjukról, vagy a többiekéről, hogy még véletlenül se vegyék észre, hogy mi van vele.

Általában az ilyenek olyanokra szállnak rá, akiken érzik, vagy épp sejtik, hogy nem szólnak nekik vissza, és hagyják magukat. De amint az illető visszaszól nekik, kiáll magáért, onnantól vagy szinte azonnal, vagy szépen lassan békén fogják hagyni.

2023. szept. 4. 21:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!