Mit tegyek hogy éljem túl a sulit?
Nem hiszem hogy már feltudnám jelenteni az osztálytársam mert olyan 1 éves sztori hogy megvert.Anyukám nem engedi hogy másik suliba menjek.Hiába mondtam neki nem érdekli.
#11-es nem tudom miről beszélsz viszont ha nem tudsz hasznos választ adni ne itt trollkodjál köszi.
Anyukád tud ezekről a dolgokról konkrétan? Mert nem gondolom, hogy normális anyának ez a reakciója, ha bajban van a gyereke.
Ez a történet eléggé sántít.
Szerintem is meggyőződéssel oda kéne szólnod nekik.
Aztán, ha nem fejezik be, és felnőtt sem segít, akkor kezdd el ott jó hangosan a figyelmet felhívni magadra. Csak kénytelen lesz segíteni valaki, ha már kiszakadt a dobhártyája.
anonim! Ne kelljen már ilyeneket csinálni,- ez a legszánalmasabb amikor az ember már azért feltűnősködik, hogy figyeljen rá valaki és segítsen is neki ezáltal.
Ha valóban így igaz, ahogy a kérdező írta, az iskolai pszichológushoz majd ha kell a gyámügyhöz kell fordulni... Sajnos nem ritka eset, hogy Magyarországon egy anya nem törődik a gyereke mentális és lelki állapotával...
Én amikor csesztettek ,akkor megfogtam és nekik rontottam.
Azóta sem mernek még rosszat szólni sem rólam.
Ez az én megoldásom.
De egyébként ezt is tudni kell jól csinálni.
Elsőnek edzél előtte legalább 6hónapig mind a testedet,mind a szellemedet,mind az érzelmi világodat.
Igazából az lenne a jó ha elmennél küzdősportott tanulni ,ahol megtapasztalhatod azt ,hogy milyen az ha megütnek,megrugnak,mert ez sincs kizárva. Pl:Box, kickboxot dicsérik nagyon ,de utóbbival nincs tapasztalatom.
A harcművészeteket én szerintem hagyd ,mert ott nem biztos ,hogy megtudod tapasztalni az ha valaki ,úgy tényleg igazán megüt vagy megrug.
Én küzdősportoltam és harcművészetekben is kipróbálta magam.
Én a küzdősportokat ajánlom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!