T i hogy viselitek hogy 3 hét és kezdődik a suli? én az előbb ránéztem a naptárra és instant elkapott a depresszió
Figyelt kérdés
2023. aug. 10. 18:45
1/32 anonim válasza:
Porból keverted ki, víz hozzáadásával?
2/32 anonim válasza:
Az, hogy a suli kezdődik számomra nem jelent gondot.
Igen, véget érva lazítás és a nyár ez hiányozni fog.
Bár a tanulás az egyik legfontosabb dolog szerintem.
Miért kapott téged el a depresszió?
Én részemről örülök, hogy beülhetek az iskola padba, letudhatok hamar még egy évet és közelebb kerülök az egyetemhez, főiskolához.
17/F
3/32 anonim válasza:
#1 A halott nyáriszünet poraiból.
4/32 anonim válasza:
Jaj ne is mond. Olvaslak, és máris remeg a szám széle. Vérnyomásom az egekben.
5/32 anonim válasza:
Miről beszélsz? meg 5 het az egyetem kezdete
7/32 anonim válasza:
Az iskolakerülő/tanárgyűlölő utcaputtók már le is pontozták a #2-est.
8/32 anonim válasza:
Én várom. Végre haladhatok tovább a tanulmányaimmal, viszontláthatok néhány barátot, talán újakat is szerezhetek.
9/32 A kérdező kommentje:
elvileg új covid variáns terjed, remélem ismét távoktatás lesz
2023. aug. 10. 20:07
10/32 anonim válasza:
Nincs olyan szerencséd, nem lesz elég ereje hozzá.
Amúgy csak szólok, hogy most örülj, mert később nem lesz szünet. Az a nyomorult 2 hét, amit kivehetsz, semmire nem lesz elég. A többi kell majd a hivatalos ügyekre. Simán végigdolgozhatod majd a nyarat is, a többi évszakkal együtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!