Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » _Nektek mik jutnak eszetekbe...

_Nektek mik jutnak eszetekbe a középiskolai évekről?

Figyelt kérdés

Milyen szavakkal, kifejezésekkel tudnátok jellemezi az a 4-5-6 évet, amíg középiskolások/gimnazisták voltatok?

Mi az a néhány szókapcsolat, vagy kifejezés, amikkel le tudnátok írni, milyen volt a középiskolai néhány évetek?

2023. júl. 12. 14:48
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
96%
Nekem kifejezetten rosszak voltak. Inkább megölném magam, mint újra egy napot átéljek belőle.
2023. júl. 12. 15:34
 12/34 anonim ***** válasza:
97%
Iszonyatos önbizalomhiánnyal és szociális fóbiával küzdöttem. Utáltam.
2023. júl. 12. 15:36
 13/34 anonim ***** válasza:
97%
#8 az imádta, aki nagydumás volt. Középsuliban csak akkor vagy valaki, ha menő vagy. A visszafogottabbaknak meg kész szenvedés volt.
2023. júl. 12. 15:37
 14/34 anonim ***** válasza:
97%
Tűrhető, sokszor poénos, számomra unalmas. (Belül magányos voltam és szomorú, amit nem mutattam.) Gondjaim voltak, de nem az iskolában. Nem közösítettek ki, nem bántottam senkit sem, engem sem különösebben. Java részt fiús osztály voltunk így az ugratások megvoltak, de ennyi.
2023. júl. 12. 16:01
 15/34 anonim ***** válasza:
97%

Igazából nem a középsulit imádtam, hanem azt az életszakaszt.

Nem voltam nagy dumás, sosem értettem igazán a beilleszkedéshez, de lett egy két barátom minden féle "körökből". Az egy számunkás képző volt, nagyon vegyes összetételű, kicsit dilis, de alapvetően elfogadó, jólelkű osztálytársakkal. Voltak néha ugratások, de csak viccből. Fiatal, bolondok voltunk, na...

Emlékszem, volt egy nagyon csóró, csúnyácska osztálytársnőnk és vittünk neki divatosabb ruhákat, cipőket, meg elvittük vásárolni, kikupáltuk picit. Szóval inkább támogató, elfogadó osztály volt, nem kirekesztő.

2023. júl. 12. 16:18
 16/34 anonim ***** válasza:
96%

Az első fele: klisés és unalmas, a második: hektikus.

Tele volt az osztály menőkkel, igazi, markáns egyéniségekkel, és nem is találtam a helyem, illetve egy picit kiközösítve is éreztem magam, de abban én magam is ludas voltam (nem voltam akkoriban valami nyitott, megközelíthető).

Én voltam a tipikus "jéé! te is itt vagy?!" címzettje, de nem bántott mindig. Az viszont kicsit, amikor "osztálybulit" szerveztek elsőben, első alkalommal, és benne voltam abban az 5-ben, akit meg sem hívtak. A főszervező az ominózus nap egy megtermett uborkásüvegnyi pénzzel járkált, amire rá is kérdezett egy tanár, akkor derült ki, hogy mi a helyzet.

A végére meg is találtam a társaságom, sportolni is kezdtem, és nagyon pörgött a társasági életem, sulin kívül is volt egy rakat programom, sulis versenyeken, OKTV-ken is részt vettem. Tetszett az az időszak, de fárasztó is volt, hogy konkrétan csakis aludni jártam haza.

2023. júl. 12. 16:54
 17/34 anonim ***** válasza:
88%

A város egyik legszebb részén át vezetett az út reggel-délután, minden évszakban. A többi csak szenvedés volt többnyire.

De még ezt is visszasírtam, amikor belekóstoltam a felnőtt életbe.

2023. júl. 12. 16:57
 18/34 anonim ***** válasza:
97%
Nekem tök semleges volt. Voltak barátaim, jó volt az osztályközösség, de nem bánom, hogy vége lett. Felszínes gyerekkori barátságok, kötöttségek, unalmas órák stb. Én sokkal jobban élvezem a felnőtt létet.
2023. júl. 12. 17:29
 19/34 anonim ***** válasza:
96%
szenvedés, időpazarlás
2023. júl. 12. 18:08
 20/34 Metionin ***** válasza:
85%
Korán kelés, buszon nyomorgás órákig, első saját pénz, saját ruhák, hajfestés, csak aludni hazajárás.
2023. júl. 12. 18:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!