Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Ha az életben teljesen sikerte...

Ha az életben teljesen sikertelen vagyok akkor érdemes elmenni osztálytalálkozóra?

Figyelt kérdés
26 évesen nem volt még párkapcsolatom, karrierben is egy totál lúzer vagyok. Volt osztálytársaim nagy részének gyereke van, sok házas már, szinte mindenkinek volt már párkapcsolata. Többeknek van vagy nettó 500as fizuja. Ha karrierben sehol nincsenek akkor meg gyerekük van.
2023. jún. 22. 09:15
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
68%
Nem megyek el ,akkor ,az kéne még az én lúzerségemen röhögjenek.
2023. jún. 22. 17:52
 12/17 anonim ***** válasza:
42%
Nem mennék el, a helyesen megfogalmazva.
2023. jún. 22. 17:53
 13/17 anonim ***** válasza:
46%
Inkább gondolkodj el, hogy nálad hol csúsztak el a dolgok
2023. júl. 1. 14:21
 14/17 anonim ***** válasza:
45%
Nem tudom milyen osztályba jársz, hogy már gyereke van sokaknak? Én 6 osztályos erős gimibe jártam, mindenki tovább tanult. Senkinek nincs még gyereke, házas is 3-4 van a 30-ból. Ne irigykedj rájuk, mert az ilyen fiatalon házasodók nagy része 30 éves koráig elvált lesz, fizetheti a gyerektartást a pasi, a nő meg ott marad a gyerekkel. Vannak kivételek, de nem gyakori.
2023. júl. 14. 19:59
 15/17 anonim ***** válasza:
54%
*jártál
2023. júl. 14. 19:59
 16/17 anonim ***** válasza:
78%
Egyébként a kérdésre is válaszolva veled nem az a probléma, hogy nem keresel jól vagy nem jött össze úgy, mint másoknak. Fiatal vagy még, előtted a jövő, ne temesd magad ilyen fiatalon, semmi okod magadat ostorozni. Ezt az energiát inkább önfejlesztésbe tedd, mert ilyen hozzáállással később sem lesz jobb életed. Na meg gondolj bele, hogy vannak sokan, akik örülnének, ha a te helyzetedben lehetnének.
2023. júl. 14. 20:08
 17/17 anonim ***** válasza:
16%
14 Szerencsére azért nem mindenki 40 évesen kez el családot alapítani, különben néhány évtized és lehúzhatnánk a rolót. Bár sajnos egyre több a hedonista ember aki csak magával, karrierrjével foglalkozik és isten ments, hogy komoly felelősséget vállaljon holmi gyerekvállalással. Az ilyen jobb is ha megmarad magának élete vegéig.
2023. júl. 15. 09:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!