Van bármi értelme a bullying prevenciós programoknak?
Figyelt kérdés
Őszintén, kétlem, aki bullyingol másokat azt jó eséllyel az ilyen nem fogja meghatni. Szerintem az egyetlen megoldás ha az ember nem hagyja hogy bullyngolják, tudom nem olyan egyszerű de szerintem ez az egyetlen út. Tanárok nem segítenek az emberen ezt már tudjuk, van olyan is aki csak az erőszakból ért. Én eddigi életemben csak középiskola alatt alkalmaztam erőszakot, azt is csak önvédelemből mert nem én ütöttem először. Annyi volt a pozitív oldala hogy az osztályfőnököm megértette hogy önvédelemből tettem és nem lett belőle gondom. Egyébként sűrűn bullyingoltak például általános iskolában, középiskolai elején amíg nem védtem meg magam, összességében büszke vagyok hogy megtudtam védeni magam. Arra annyira nem hogy én is sokszor bántam rosszul másokkal. 23/f2023. jún. 6. 02:14
31/35 anonim válasza:
"De ha más unszolására nem fogja csinálni attól még nem fog ugyanúgy lenézni vagy kevesebbnek tartani szerinted?"
De, lehetséges, viszont ha érzi hogy a közösség megveti a bántalmazást, nem verekszik, más cuccaiban nem tesz kárt, nem aláz, nem kötekszik.
Nem lehet minden embernek tetszeni, megfelelni.
32/35 anonim válasza:
31
A közösség nem fogja megvetni. Az erőtörvények nem így működnek.
Aki másokat bánt attól általában tartanak és örülnek ha nem őket bántja.
34/35 anonim válasza:
Én ezeket levetíteném a diákoknak és aztán beszélgessenek róla.
https://www.youtube.com/watch?v=--3iSh4TA0M
35/35 anonim válasza:
A társadalom élén szadista pszichopaták állnak. Akkor mit vártok?
Ez a viselkedésmód díjazott társadalmunkban.
Egyetlen módja minden eszközzel visszavágni nekik, harcolni amíg lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!