Középiskolás diákok és egyetemisták, milyen helyekre szoktatok járni diákmunkázni, milyen feladatokat szoktatok kapni?
Figyelt kérdés
2023. máj. 27. 16:27
11/12 anonim válasza:
Mesterséges intelligencia nincs. Csak szeretnél oda járni és csak szeretnél intelligens lenni, de sajnos nem vagy. Na, mehetsz máshova hazudozni meg vergődni, szia
12/12 Vionar válasza:
Egyetértek a diák munkát nem kell leírni. Főleg nem úgy hogy nagyon sok jóval magasabb órabért ad, mint amit a legtöbb munkahelyen fognak adni. Magyarországon a legtöbb ember fizetése közel sem 2500-3000ft/óra. Főleg nem fizikai munkás ként. De saját tapasztalatból tudom sok helyen az irodistáknak se fognak 2k-nál többet adni. Meg mikor kijössz az egyetemről és közlik minimum 1-3 év gyakorlatot kérnék a felvételnél meg pisloghatsz hogy "Hát de most végeztem, hogy lenne az meg?" Hát a diákmunka segített volna. Csak kikel számolni, kb. 18-20 év körül végzed el a közepet, majd fősuli vagy egyetem. Képzéstől eltérően 3-4 év, ha mesterszakot is végzel plusz 1-2 év. És ha nem diákmunkázol vagy válasz mellette munkát, ott fogsz álni közel 30 évesen 0 szakmai tapasztalattal, hogy "Itt vagyok vegyenek fell." Majd rájösz 30 évesen, hogy az amit tanítanak elméletben és az ami a gyakorlat ég és föld. És sok mindent nem tanítottak meg. A cég meg fogja a fejét mit kezdjen veled. Főleg ha benyögsz neki 30 évesen tapasztalat nélkül egy 3000/órás fizetést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!