Egykori, mára felnőtté vált iskolai agresszorok, hogyan tekintetek a múltra?
Figyelt kérdés
Sok kérdésbe ütköztem itt a gyakorin egykori áldozatoktól, akik a mai napig hordják az emlékeket. Azt vettem észre, ők kvázi "konzerválták" a bántalmazóik emlékét olyannak, amilyenek gyerekként voltak. Soha nem tudjuk meg ezekből, mi lett a másik oldallal. A szavazást azért csinálom, mert tudom hogy a legtöbb őszinte választ rommá pontoznák. Ettől függetlenül nagyon örülök, ha valaki bátran leírja a helyzetét.2023. máj. 12. 18:38
A kérdező szavazást indított:
Megbántam a bántalmazást. Gyakran gondolok rá szégyennel. Felkerestem, vagy felkeresni tervezem az egykori áldozatot egy bocsánatkérésre.
Megbántam. Gyakran gondolok rá szégyennel, de nem akarom bolygatni a múltat. Nem szeretnék beszélni az áldozattal.
Nem vagyok büszke, de nem is szégyellem. Felnőttként ilyet nem teszek. Elégségesnek tartom az akkor kapott büntetést/nevelést. Elengedtem a dolgot.
Nem bántam meg, amit tettem. Aki kapta, megérdemelte. Ugyanakkor felnőttként máshogy rendezem a hasonló helyzeteket.
Nem bántam meg. Aki kapta, megérdemelte. Felnőttként is alkalmazom az akkor bevált technikákat, csak okosabban, körültekintőbben.
Amit mások bántalmazásnak neveztek, arra én érdekérvényesítésként tekintek. Büszke vagyok rá, hogy már akkor képes voltam erre.Hasonlóan megy most is.
9 szavazat
1/8 anonim válasza:
Aki az utolsó és utolsó előtti lehetőségreszavazott: annak üzenem, hogy egy utolsó patkány, és kívánom neki, hogy a gyerekét pécézze ki pár ilyen hozzá hasonló tetű, majd lehetőleg kergessék öngyilkosságba. Ilyen szülő mellett úgyis egy kis rohadék válna a gyerekből, tesz avilágnak egy szívességet,ha nem nő fel.
2/8 A kérdező kommentje:
Egy dolog az, amit a szavazóknak kívánsz, de hogy gyerekeket képes lennél felnőtt fejjel öngyilkosságba kívánni az nonszensz.
2023. máj. 15. 17:57
3/8 anonim válasza:
En tobb ilyen nonemunel amneziat tapasztaltam. Amugy nem engem, masokat bantalmaztak, terrorizaltak. Szerintem el is hiszik a verziojukat.
4/8 anonim válasza:
3-as vagyok, no en is. Ezek a kiscsajok nemcsak bantalmaztak masokat, de fiukat utasitottak ra, nem az en fantaziam.
5/8 anonim válasza:
1.Mind patkányok amelyik bármelyiket be tudja jelölni.
6/8 anonim válasza:
Oké, 7 szavazat van, de az első kicsit vicc. Hogy bánnák már meg? Nem foglalkoznak vele felnőttkorban, elfelejtették, sőt amikor tették élvezték is. Nincs megbocsátás az elszenvedő részéről, szerintem soha. Az élete mondhatni elejéről van szó, ami meghatároz eléggé sokmindent. Engem középiskolában bántottak baromi sokat, fizikailag, szóban. Érdekel hány éves vagyok? 38. Még mindig gyötör ez az egész és kihat az életemre. Ők valószínüleg élig világukat boldogan. Miért nem tettem akkor bármit is? Megfenyegettek, ennyi. Sokáig lehetne ezt húzni, emlékszem rájuk név szerint, de úgy gondolom nem érdemes bármit tennem. Elmúlt 20 év , most álljak bosszút?
7/8 A kérdező kommentje:
Attól, hogy gyerekként élvezik, miért ne bánhatnák meg felnőtt fejjel? A gyerekek sok mindennek nem értik még a súlyát, de egyszer mindenki felnő. Ráadásul sokan vannak, akik megjárják mindkét oldalt egy gyerekkor alatt.
2023. aug. 7. 23:25
8/8 anonim válasza:
Aki az alsó kettőből valamelyiket bejelölte, annak tiszta szivemböl kívánon számára a legrosszabbakat.
109.zsoltár
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!