Az általános suli 5-8 osztálya nektek is full nyomasztó zaklatasal teli időszak volt vagy a fiatalabbnak az is meg mindig ? Nektek is igazi földi pokol volt?
Előtte még valamennyire be tudtam.illeszkedni .
Utána kozepsuliban meg mivel műszaki kozepsuliba jártam sok volt a csodabogar és lanyok se voltak így kozepsuli sokkal jobb volt. egy szanatórium altalanoshoz képest.
Mikor 8 bol 9 be mentem olyan nyugalom öntött el ami azóta se.
Az volt a baj a lányokkal nagyon nem jöttem ki plusz a kevese intelligens fiú osztalytarsaimmal.
6 fiubol 3 volt ilyen bukdacsolo
Későbbi szakmunkas tanulok
3 an voltunk rendesek egyik jött velem ugyan abba a kozepsuliba a másik gimibe ment aztán ő fosulira is . Velük jöttem ki .a többi viszont folyamatosan zaklatott .
Talán előbb kéne szelektálni 4 után simman lehetett volna szetvalasztani rossz és a jó tanulokat külön suliban.
Vagy legalábbis 6 odik után.
Hülyeség ez a 8 éves iskola
Az általános iskola 5-6-7 osztályos koromból nekem sincsenek jó emlékeim. Csesztettek, kiröhögtek... Alsóban még jó volt a közösség, de utána több bukott is került közénk és más tanárokat is kaptunk. Nem tudom, manapság hogy megy a sulikban, de annak idején rendszeres volt az osztályismétlésre küldés, így 1-2 évvel idősebb diákok kerültek a kisebbek közé, lehúzva az osztály átlagát, minden tekintetben. Nem beszélve arról, hogy sokan hátrányos heyzetűek voltak, nemcsak rossz tanulók.
8.-at szerencsére már másik iskolában végeztem. Zongorázni lehetett volna a különbséget...
Ott egyébként a gyengébb és a jobb tanulók külön osztályban voltak. Csodálkoztam is. Én a jobbikba kerültem.
Utána a középsuli sem volt egy baráti klub, de elviselhetőbb volt, mint az általános.
Mindenesetre én azért örültem, mikor elvégeztem az iskolákat, és dolgozni kezdtem.
Nagyon sok durva dologról olvasni manapság, ami a diákok közt történik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!