Azok a diákok akik iskola után dolgozni is mennek még, azok mikor tanulnak, mikor készülnek a következő napra?
Na a #3 is jó családból származik..
Nálunk 17 éves kortól lehetett menni diákmelóra. Amint betöltöttem másnap már mentem dolgozni. Attól függött, hogyan végeztem a suliban de napi 6-8 órát lenyomtam még suli után heti legalább 4x. Ráadásul kb. veszekedni kellett a munkáért mert annyian tolongtak érte..
Én szerencsére az a fajta voltam akinek bőven elég volt az amit az órán hallott és simán 4-es átlag fölött voltam úgy, hogy soha nem tanultam semmire egy szót sem.
Én ismerek olyan csajt aki középsulis és egy teljes (bár fekete) 8 órás állása van suli után. ez úgy jön össze hogy minden nap 13kor lelép és 22ig ben van (étterem-mosogatás)
Az órái nem 13-ig vannak hanem 14-15-ig, de megmondta a suliban hogy a család anyagi helyzete stb stb szóval melózni kell neki és pont.
és hagyja neki a suli mást nem is tehet mondjuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!