Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Várjátok már a nyáriszünetet?

Várjátok már a nyáriszünetet?

Figyelt kérdés

2023. ápr. 20. 21:48
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
90%

Fhuuu nagyon várom. 11-es vagyok szóval már nem kell sokat kibírni a sok retardált között.

Utálom nagyon őket. Már olyan szintre fajultak a dolgok, hogy belépek az iskola ajtón és 5mp se telik el megszivatnak valamivel. Múltkor képesek voltak még egy madzagot is kifeszíteni én meg elvágódtam arcra. Ami nagyon elszomorított, hogy még a portás is nevetett rajtam :(

Minden nap megszivatnak. Nem telik el 5 perc úgy, hogy ne szívassanak valamivel. Eldugják a cuccaim, kigúnyolnak, leöntenek vízzel, rágót tesznek a székemre, volt olyan is, hogy ütötték a gyomromat is. Szünetekben pedig mindig vigyorogva felém fordulnak és minden egyes mozdulatom, szavam kigúnyolják vagy csak szimplán beszólogatnak, a többi meg mind nevet rajta. Olyan szintű önbizalom hiányom lett, hogy az utcára kilépve is azon agyalok, hogy tuti minden házból engem figyelnek és kinevetnek.

2023. ápr. 22. 02:10
 12/18 A kérdező kommentje:
#11 A portás egy paraszt.
2023. ápr. 22. 09:18
 13/18 anonim ***** válasza:
76%

#11 Nagyon sajnálom, hogy ez minden történt veled! Sok sikert a következő tanév kibírásához is!

Várom a nyarat, születésnapom elteltével végre mehetek diákmunkára :D

2023. ápr. 22. 21:19
 14/18 anonim ***** válasza:
76%
Konkrétan szeptember 1-jetol minden egyes nap azt várom. De nekünk kicsit később lesz most mint június 16, aznap vizsgank van
2023. ápr. 22. 21:21
 15/18 anonim ***** válasza:
76%

#11 Elég durva, hogy 11-ben 17-18 évesek ilyeneket csinálnak...

Velem általánosban bántak így, átérzem

2023. ápr. 22. 21:56
 16/18 anonim ***** válasza:
76%
Úr isten, nagyon. Nekem május 18-án vége a szorgalmi időszaknak. Jönnek a vizsgák, de szerencsére csak négy darab lesz, feltéve, hogy nem lesz vizsgakurzus abból, ami előző félévben bukó volt. (Előző félévben nekem volt vagy 8-9 vizsgám) És csak egy nehéz vizsgám lesz, ami kinda jó arány. Egy online lesz, egy olyan, ami mások szerint nehéz, de nagyon jó vagyok a tárgyból, szóval nem fog gondot okozni, meg egy, aminél nem tudom mire számítsak. Nekem egyébként az a tervem, hogy igyekszem gyorsan és jól túlesni rajta. Tehát azért ilyen 2 hetet max a nehezebbek előtt akarok hagyni, hogy legyen időm készülni, de nagyon jó lenne minél előbb végezni. Én azért szeretnék a nyáron melózni valamennyire, mert kéne a pénz...😅
2023. ápr. 23. 10:48
 17/18 anonim ***** válasza:

Egyszerre igen, és nem.

Igen, mert kegyetlen hosszú egy félév volt, és túlzás nélkül nem volt még ennyi beadandóm egyik szemeszteremben sem. Még 5 dolgot kell leadnom (de még akár kaphatunk újakat is), javát 1 héten belül; végezni fogok, csak megint a pihenésre nem jut elég időm. Szóval már mindenképp jól jönne egy kiadós nyugis időszak, és mindezt úgy, hogy a mostani héttel az élen, az utolsó, fennmaradó hetek is szépen be vannak táblázva.

És egyúttal nem is; ez volt az utolsó tanulós félévem alapszakon. Remek kis csapat lettünk, és hiányozni fognak a szaktársak, főleg, hogy inkább külföldiek voltak, és már alig fogunk találkozni. Valamint, a gyakorlat is vészjóslóan közel van; azt is elég szépen meg kéne gyorsítanom. Ezt egyszerre várom is, meg nem is pluszban.

Szóval idén nekem elég szépen vegyes felvágott.

2023. ápr. 26. 13:42
 18/18 anonim ***** válasza:
És itt van:D
2023. jún. 17. 09:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!