Várjátok már a nyáriszünetet?
Fhuuu nagyon várom. 11-es vagyok szóval már nem kell sokat kibírni a sok retardált között.
Utálom nagyon őket. Már olyan szintre fajultak a dolgok, hogy belépek az iskola ajtón és 5mp se telik el megszivatnak valamivel. Múltkor képesek voltak még egy madzagot is kifeszíteni én meg elvágódtam arcra. Ami nagyon elszomorított, hogy még a portás is nevetett rajtam :(
Minden nap megszivatnak. Nem telik el 5 perc úgy, hogy ne szívassanak valamivel. Eldugják a cuccaim, kigúnyolnak, leöntenek vízzel, rágót tesznek a székemre, volt olyan is, hogy ütötték a gyomromat is. Szünetekben pedig mindig vigyorogva felém fordulnak és minden egyes mozdulatom, szavam kigúnyolják vagy csak szimplán beszólogatnak, a többi meg mind nevet rajta. Olyan szintű önbizalom hiányom lett, hogy az utcára kilépve is azon agyalok, hogy tuti minden házból engem figyelnek és kinevetnek.
#11 Nagyon sajnálom, hogy ez minden történt veled! Sok sikert a következő tanév kibírásához is!
Várom a nyarat, születésnapom elteltével végre mehetek diákmunkára :D
#11 Elég durva, hogy 11-ben 17-18 évesek ilyeneket csinálnak...
Velem általánosban bántak így, átérzem
Egyszerre igen, és nem.
Igen, mert kegyetlen hosszú egy félév volt, és túlzás nélkül nem volt még ennyi beadandóm egyik szemeszteremben sem. Még 5 dolgot kell leadnom (de még akár kaphatunk újakat is), javát 1 héten belül; végezni fogok, csak megint a pihenésre nem jut elég időm. Szóval már mindenképp jól jönne egy kiadós nyugis időszak, és mindezt úgy, hogy a mostani héttel az élen, az utolsó, fennmaradó hetek is szépen be vannak táblázva.
És egyúttal nem is; ez volt az utolsó tanulós félévem alapszakon. Remek kis csapat lettünk, és hiányozni fognak a szaktársak, főleg, hogy inkább külföldiek voltak, és már alig fogunk találkozni. Valamint, a gyakorlat is vészjóslóan közel van; azt is elég szépen meg kéne gyorsítanom. Ezt egyszerre várom is, meg nem is pluszban.
Szóval idén nekem elég szépen vegyes felvágott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!