Általánosban rám szólt az ebédlőben felügyelő tanár, én visszabeszéltem, melyikünknek volt igaza?
Figyelt kérdés
Rámszólt, hogy töröljem le az asztalt magam után. Ki volt téve az ajtó mellé egy vödör, benne egy rongy, hogy azzal töröljön mindenki maga után. Megmondtam neki, hogy én abba a trutymós vízbe bele nem nyúlok. Erre bepöccent rám.2023. ápr. 5. 00:01
4/14 anonim válasza:
Ez túl friss emlék, - szerintem fókuszálj arra az esetre, amikor az óvodai homokozóban nem kaptad meg elsőre a zöld kis vödörhöz a sárga kis lapátot!
5/14 anonim válasza:
A tanárnak volt igaza. A cselekedeteid után a felelősséget vállanod kell. Ettél? Igen. Akkor a rendrakás feladata a tied. Valamit valamiért.
6/14 anonim válasza:
Szerintem meg neked volt igazad. Mocskos vízzel "tisztítani" az asztalt? Kb. fertőzésveszély.
7/14 A kérdező kommentje:
7
Én nem az asztalt sajnáltam, hanem magamat :)
2023. ápr. 5. 09:38
8/14 anonim válasza:
"én visszabeszéltem"
Innentől kezdve neked már biztosan nincs igazad.
9/14 A kérdező kommentje:
9
Velem nem tehet meg akármit valaki, csak mert ő a tanár. Nem vagyok birka.
2023. ápr. 5. 09:44
10/14 anonim válasza:
Neked volt igazad.
A takarítás nem a ti feladatotok, arra ott vannak a takarítók akiket azért fizetnek, hogy takarítsanak.
Soha nem szabad hagyni, hogy elvégeztessék veled másnak a munkáját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!