Ha ilyen van szerintetek mit lehet csinalni?
Figyelt kérdés
Holnap ugye marcius 15 es azt mondta az ofom hogy barmibe johetunk ami feher(felso). Erre ma benyogi, hogy jo lenne ha ingbe lennenk es hoznank kokardat. Na az a lenyeg, hogy nem vagyok otthon es ez a gyogyos no varial. Most mit csinaljak mert nyilvan le leszek b*szva2023. márc. 13. 18:19
11/17 anonim válasza:
Kokarda van minden kisboltban
12/17 anonim válasza:
7es vagyok, ígérem eljön még az a nap, amikor megtanulok elgépelések nélkül írni, vagy legalább átnézni, mielőtt elküldöm...
...de ahogy Aragorn mondotta a Fekete Kapu előtt: DE EZ NEM AZ A NAP!
13/17 anonim válasza:
A nemzet egyik legnagyobb ünnepét tiszteld már meg azzal, hogy felveszel egy rohadt inget, kérlek!
14/17 anonim válasza:
Nem a te helyesírási hibáidra céloztam, ha vannak egyáltalán, kizárólag a kérésben említett vesszőhiány miatti gáncsoskodásomat magyaráztam.
De ebből már nem jövök ki jól.
A Tanerő
15/17 anonim válasza:
Kokárdát biztosan tud valamelyik osztálytársad is kölcsönözni neked.
16/17 A kérdező kommentje:
Hala istennek nem egyhazi a suli, de kedves igazgatono nagyon szereti ezeket az unnepelyeket meg eloadasokat stb.
"Tiszteld mar meg"
Ezt annyiszor hallottam mar a tanaroktol.
Egy feher hosszujjas felsot veszek fel, fekete farmerral, csak nem halnak bele.
Kerdeztem mar 1 csajt, de neki csak egy van. A masik meg nem valaszol (szvl valoszinu a hazamegyek megoldas lesz)
2023. márc. 13. 19:27
17/17 anonim válasza:
Bármelyik boltba tudsz venni kokárdát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!