Mit szóltok ehhez ?
Figyelt kérdés
Kedves Tanárok!
Mit szóltok, hogy Július 15.-étől lenne nyári szünet és heti 48 órát kellene dolgozni a kormány új terve szerint?
2023. márc. 7. 06:29
11/16 anonim válasza:
"a krumplit meg vedd át a helyi alapszervezeti irodában, ha van ilyen akció..":
En sem a krumplit nem szeretem, sem a Fityiszt, kaphatnek akkor inkabb rizst?
12/16 anonim válasza:
A linkelt cikkben feltételes mód szerepel. Ez nem az jelenti amit érzékeltetni akarsz.
13/16 A kérdező kommentje:
Általában amit megszelőztetnek…
2023. márc. 7. 06:59
14/16 anonim válasza:
Anno annak idején mikor a sorozáson voltam kaptam egy háború esetén behívható papírt. Logikád alapján akkor most kis hazánknháborúba keveredik és én megyek harcolni a frontra?
15/16 A kérdező kommentje:
?
Figyelj! Elvileg a Főispán hirdeti nagy kiemelt betűkkel;
BÉKE és BIZTONSÁG!
2. Az EU küld ezt azt, Magyarország nem küld, nem határos az oroszokkal, de mégis itt van háborús veszélyhelyzet…
Se a balti, se Finnországban, ez hogy lehet? Belegondoltal már ebbe? Nem lehet hogy ez is arra jó mint a “vájrössznál” hogy éjszaka hozunk ilyen olyan rendeletet?
2023. márc. 7. 07:12
16/16 anonim válasza:
#10 Megnézném, azt hogyan fogják kivitelezni. Most is van az osztályunkban kb 10 gyerek akik akkora disznó ólat csinálnak minden terembe amibe belépnek hogy az már művészet (kuka felborítva, szemét és kaja szétszórva, szotyi héj mindenhol, stb.) és lehetetlen rávenni őket hogy takarítsanak össze maguk után. Mi szoktunk nagyjából rendet rakni hogy szerencsétlen ofő ne kapjon megint fejmosást a többi tanártól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!