A tanárok hogyan viszonyulnak a kiugróan szép diákokhoz? Létezik, hogy egy jótanuló szép lányt a külseje miatt nem ismerik el?
Tanártól függ. Nálunk a gimiben (8osztályosba jártam) az évfolyamban volt kifejezetten szép ízléses lány meg rákóczitérik... stílusban felöltözött "jócsaj" is, egyiket sem kezelték másképp, ugyanolyan következetesen jutalmazték és büntették őket. De van olyan tanár, aki egyszerűen ilyen téren nem való tanárnak, és pofára osztályoz.
(az más kérdés, hogy mindig akadt pár diák, akinek nem tetszett, hogy háderelésre karót kap, és akkor kitalálták önmegnyugtatás gyanánt, hogy jaj, nem azért kaptam rossz jegyet, mert nem tanultam, mert aaaaannnnnyit tanultam, de az azért volt ám, mert... a tanár komcsi, én meg hithű keresztény... a tanár csóró és irigy arra, hogy apukám gazdag... na, ilyen típusból volt olyan is nálunk, hogy "irigykedik rám, mert népszerű vagyok" meg "a tanár rusnya, én meg csinos").
En szepnek mondott voltam, es kimondottan szemet volt velem mindenki.
Szentkep, festmeny jelleg, nem ez a muanyag filter szepseg.
Nekem kimondott hatrany volt.
Sokan a tanulással és szorgalommal letesznek valamit az asztalra.
De ne mondjátok hogy ma a gátlástalan világban a politikusok a magas beosztású férfiak nem használják ki az alkalmat és juttatnak előnyhöz könnyűvérű nőket!
Akiket rohadtul nem érdekel hogy te a gyerekedet milyen alulfizetett munkából jutott pénzből eteted vagy ruházod!
Nem várok felpontozást, de vannak dolgok amiket nem mondunk ki és mégis elkeserítő.
Könnyűvérű nőket meg mondjuk az aranyos iskolás kislányok kicsit mas tészta, nem gondolod? :D
Beteg egy ember az, aki valid módon vonzónak, szépnek lát egy gyereket. Lehet aranyos meg cuki meg szép a haja, de nem lesz sosem vonzó vagy mondjuk gyönyörű, nőies. Mert gyerek, bszki :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!