Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Kaphatok e bőrrákot ha tollal...

Kaphatok e bőrrákot ha tollal a kezemre rajzolok? utána néztem de nem talátam meg a megfelelő választ de szémély szerint nem hiszem hogy ha kaphatnék tőle bőrrákot akkor csak úgy oda adnák figyelmeztetés nélkül nekünk a tanárok vagy szüleink?

Figyelt kérdés

2023. febr. 13. 20:47
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
94%
Hupsz, elfelejtettem odaírni, az előző válasz #9-nek szólt :D
2023. febr. 14. 22:29
 12/20 anonim ***** válasza:
75%

"a tanárok nézik, hogy van e más füzet előtted azon kívül ami az órára kell. "

ez valami szefós suli?

ahova én járok ott azt is leszarják ha cigit töltesz órán.

2023. febr. 14. 23:23
 13/20 anonim ***** válasza:
0%

"pont ma vettem matek füzetet 600 Ft-ért."

gratulálok. bár nem tudom minek adsz ki annyit egy füzetre ha a karodra írsz helyette....

2023. febr. 14. 23:24
 14/20 anonim ***** válasza:
100%

#12 ez a város egyik legjobb sulija, nem vesznek fel akárkit, és bizony szigorúak a tanárok (ettől függetlenül jófejek es jól tanítanak, de órán az anyaggal kell foglalkozni)

Azért adok ki 600 Ft-ot egy füzetre, mert 50 km-es körzetben nincs olcsóbban. Elárulok egy titkot, de nem mondd senkinek: az anyagot a füzetembe írom, a kezemre maximum 4-5 centis dolgokat rajzolok

2023. febr. 15. 07:41
 15/20 Thunderfairy ***** válasza:
4%
Kedves 10-es. A tanórán tanulni kell nem rajzolgatni. Kivéve rajz órán.
2023. febr. 15. 17:45
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
#15 németen kívül nem igazán szoktam rajzolni. Azt is csak azért, mert közel anyanyelvi szinten beszélem a nyelvet (azért nincs nyelvvizsgám, mert a nyelvtani szabályokat nem tudom, csak beszélek - mint a magyarul). Ha mondatot fordítunk általában 10 perccel előbb végzek mint a többiek, és hiába kérem két éve a tanárt, hogy adjon plusz feladatot, nem ad. Angolul még jobban beszélek, de az angol tanárom mindig ad fordítást amit ha jól megcsinálok kapok érte ötöst (mások is kérhetik, nem kivételez, mielőtt ebbe is beleköt valaki).
2023. febr. 15. 19:56
 17/20 anonim ***** válasza:
0%
nehéz elhinni egy olyanról aki a kezére rajzol hogy 2 idegen nyelvet is beszél xd
2023. febr. 15. 20:49
 18/20 anonim ***** válasza:
91%

#17 Igazából 3 idegen nyelvet beszélek. Igaz, a harmadik még nem megy anyanyelvi szinten, de azért azon is elboldogulok. Azt viszont még mindig nem értem, hogy mi köze az intelligenciámnak és a nyelvérzékemnek ahhoz, hogy ha unatkozok németen rajzolok egy smiley-t a kezemre.

Ha nagyon szeretnéd tudni, nem rég kitöltöttem a Mensa (ha esetleg nem tudod, a Mensa röviden egy olyan egyesület, ami összefogja a magas intelligenciájú embereket) ingyenes online IQ tesztjét, és 125 pont feletti értéket kaptam. (Pontos értéket nem írt, ahhoz ki kéne töltenem egy másik tesztjüket) Gondolom ezt se fogod elhinni, mert aki a kezére rajzolgat az nyilván csak 7 éves lehet.

Eddig igazából csak azért válaszolgattam Neked, mert a barátaim szeretik olvasgatni amikor vitázok valakivel :D

2023. febr. 15. 23:16
 19/20 anonim ***** válasza:
0%
persze, én meg a föld összes nyelvét beszélem és 245234 az IQ szintem. sőt, már a marson is jártam csak a NASA titkolja
2023. febr. 15. 23:20
 20/20 anonim ***** válasza:
Imádom ezt a teljesen értelmetlen veszekedést. :D
2023. febr. 16. 01:02
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!