Mit kezdjünk ezzel a tanárral?
Szóval ő egy fizika tanár, ráadásul az osztályfőnök - helyettesünk.
Az osztály helyzete:
Egyáltalán nem értjük a tananyagot. Senki. A legjobb matekostól az osztály eszesebb tagjáig senki nem ért semmit.
Az én helyzetem:
Engem egy kicsit még jobban utál, mert fel vagyok mentve matekból, de ő úgy gondolja, hogy meg lenne az eszem a matematikához. Nem tudok erre mit mondani, 8 éven át küzdöttem azért, hogy megkapjam a felmentést, és most meg jön azzal, hogy felül kéne vizsgálni a felmentést. De a lényeg az, hogy gyakorlatilag az, hogy az egész anyag matekból áll, de nem értem (és ugye ahogy az elején írtam az egész osztályból senki se).
Ha csak nem emelt fizikát tanultok, én nem találkoztam olyan anyaggal középiskolában, amit ne lehetett volna valahogyan 2-esre kihozni, legyen szó akármilyen szigorú tanárról.
Pláne, hogy az interneten 1000 féle segédletet lehet találni, meg videót manapság, amiben elmagyarázzák rendesen az anyagot :D
Mondom ezt 23 évesen úgy, hogy középiskolában én sem voltam prnge fizikából.
Oké, hát erre nem tudok mit mondani. Nem tudom, hogy a válaszolók hol, mikor tanultak, mert ha tegyük fel 20 évvel ezelőtt érettségiztek, csak közlöm: változott a tananyag.
Az interneten lévő anyagok legtöbbször érthetetlenek, és rohadtul bonyolultak + sokszor olyan is van bennük, ami nem tananyag, így végkép nem értem
Hát lehet, hogy nem mindenki fog kedvelni...de nem is mindenki számít! (:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!