Miért morognak rám a cigányok?
Rasszistának hisznek. A félelmukben még rádmennek 5 en a végén.
Inkabb légy veluk kedves mutatkozz be.hogy lenyugodjanak.
"Nekem morogsz, vagy csak a házat őrzöd, Morzsa?"
És elegánsan sétálj tovább.
Ezert tiltottak regen az iskolak az extrem dolgokat! Mert bajbameveri a gazdajat,ha latszik a mentalitasod az oltozkkdesedbol.
Ugyanis skinhead ek/rasszistanak neznek!!!
A felnott vilagban is sok problemat fog kkozni az extrem cucc: pc,acelbetetes,stb stb.
En is szeretem az egyeni feltuno dolgokat,de inkabb nem hordom. Igyekszek elveszni a tomegben.
Nyilvános megalázás.
Legközelebbi ilyennél ébressz mindenkit tudatára annak, ami történik, hogy mindenki úgy érezze, hogy basszus ezek tényleg morognak, mint valami állat, az új srácra ok nélkül.
Valszeg skinheadnek néznek. Engem is annak szoktak, a skinheadek meg komcsinak :D zseniális
Az a gond, hogy az ilyen állatok képesek megtámadni is emiatt, én nem, de egy jó barátom járt így. Nézd őket levegőnek, attól lesznek frusztráltak :D aztán egy idő után csak abbahagyják.
Visszaszólni nincs sok értelme, mert pont ezt várják.
Engem is folyamatosan basztatnak az acélbetétes miatt suliba és ez meg csak az első évem középben:(
Pedig én még csak most szeretném a hajam növeszteni, de én is azt csinálom hogy figyelmen kívűl hagyom az ilyen nyomorékokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!