Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Miért morognak rám a cigányok?

Miért morognak rám a cigányok?

Figyelt kérdés
Sziasztok.magamról annyit hogy fiú vagyok,van pár piercingem,és acelbetkos bakancsba jarok.Új középsuliba kerültem szeptemberben, amibe hamar is beilleszkedtem.Nagy az ismeretségi köröm,sok a barátom de 2 roma gyerek már vagy 2 hónapja akár hány x meglát a folyosón rám morognak mint 2 kutya.Nem érdekel különösen, de mikor nyugodtan beszélnék pár haverommal,vagy barátnőmmel zavar hogy rám morognak beszéd közbe..már szóltam nekik de kussba voltak akkor de továbbra is folytatták.Mi a problémájuk az ilyeneknek de ugy komolyan???mi a jó ebbe nekik hogy morognak mint 2 korcs kutya?az hogy valaki felmeri vállalni saját magát?hogy van önbizalma? és megvan a saját stílusa vagy mi?a suliba rengeteg a piercinges,tetkos,feltűnően öltözködő emberek.. szóval nem értem miért is szúrták ki pont engem

#punk #rocker #goth #Piercingesemberek
2023. jan. 25. 21:53
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
81%

Rasszistának hisznek. A félelmukben még rádmennek 5 en a végén.

Inkabb légy veluk kedves mutatkozz be.hogy lenyugodjanak.

2023. jan. 25. 22:50
 12/22 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is az van amit a 11es ír
2023. jan. 26. 07:11
 13/22 anonim ***** válasza:
72%

"Nekem morogsz, vagy csak a házat őrzöd, Morzsa?"

És elegánsan sétálj tovább.

2023. jan. 26. 08:24
 14/22 anonim ***** válasza:
19%

Ezert tiltottak regen az iskolak az extrem dolgokat! Mert bajbameveri a gazdajat,ha latszik a mentalitasod az oltozkkdesedbol.

Ugyanis skinhead ek/rasszistanak neznek!!!

A felnott vilagban is sok problemat fog kkozni az extrem cucc: pc,acelbetetes,stb stb.

En is szeretem az egyeni feltuno dolgokat,de inkabb nem hordom. Igyekszek elveszni a tomegben.

2023. jan. 26. 08:35
 15/22 anonim ***** válasza:
83%

Nyilvános megalázás.

Legközelebbi ilyennél ébressz mindenkit tudatára annak, ami történik, hogy mindenki úgy érezze, hogy basszus ezek tényleg morognak, mint valami állat, az új srácra ok nélkül.

2023. jan. 26. 08:55
 16/22 anonim ***** válasza:
100%

Valszeg skinheadnek néznek. Engem is annak szoktak, a skinheadek meg komcsinak :D zseniális

Az a gond, hogy az ilyen állatok képesek megtámadni is emiatt, én nem, de egy jó barátom járt így. Nézd őket levegőnek, attól lesznek frusztráltak :D aztán egy idő után csak abbahagyják.

Visszaszólni nincs sok értelme, mert pont ezt várják.

2023. jan. 28. 13:56
 17/22 anonim ***** válasza:
79%
Nekem gothként egyszer skinhead romák elől kellett menekülnöm egy hírhedt villamos vonalon.
2023. jan. 28. 16:35
 18/22 A kérdező kommentje:
16-os, igen már amúgy rám se néznek a folyosón, meg nem morognak már nagyon mint a kutyak xd
2023. jan. 28. 20:28
 19/22 A kérdező kommentje:
17 és az komoly xD fiú vagy lány vagy?
2023. jan. 28. 20:28
 20/22 anonim ***** válasza:
100%

Engem is folyamatosan basztatnak az acélbetétes miatt suliba és ez meg csak az első évem középben:(

Pedig én még csak most szeretném a hajam növeszteni, de én is azt csinálom hogy figyelmen kívűl hagyom az ilyen nyomorékokat.

2023. márc. 6. 17:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!