Miért morognak rám a cigányok?
Figyelt kérdés
Sziasztok.magamról annyit hogy fiú vagyok,van pár piercingem,és acelbetkos bakancsba jarok.Új középsuliba kerültem szeptemberben, amibe hamar is beilleszkedtem.Nagy az ismeretségi köröm,sok a barátom de 2 roma gyerek már vagy 2 hónapja akár hány x meglát a folyosón rám morognak mint 2 kutya.Nem érdekel különösen, de mikor nyugodtan beszélnék pár haverommal,vagy barátnőmmel zavar hogy rám morognak beszéd közbe..már szóltam nekik de kussba voltak akkor de továbbra is folytatták.Mi a problémájuk az ilyeneknek de ugy komolyan???mi a jó ebbe nekik hogy morognak mint 2 korcs kutya?az hogy valaki felmeri vállalni saját magát?hogy van önbizalma? és megvan a saját stílusa vagy mi?a suliba rengeteg a piercinges,tetkos,feltűnően öltözködő emberek.. szóval nem értem miért is szúrták ki pont engem2023. jan. 25. 21:53
1/22 anonim válasza:
ha van kedved lelkizni, írj . 17f
2/22 A kérdező kommentje:
de miért kéne lelkizek?xD kedves tőled de nem aggódok ilyen miatt csak háborgok
2023. jan. 25. 21:56
3/22 anonim válasza:
Szerintem skinheadnek hisznek az acélbetétes bakancs miatt.
4/22 A kérdező kommentje:
Hát nem vagyok skinhead és a suliba is sok az acélbetétes bakancsos..jó mondjuk inkább lányok között van fiúknál csak 2-3an..
2023. jan. 25. 22:04
6/22 A kérdező kommentje:
Én 17 leszek most a srácok 15.
2023. jan. 25. 22:08
7/22 anonim válasza:
Jó neked, hogy csak morognak. Amikor én jártam középsuliba be is szóltak. Halálmadár meg vadhajas volt a nevem meg amikor mentem a folyosón "nédd már itt jön ez a felszögezett halálkoporsó"
Gondolom a szegecses csuklószorítóm miatt amit akkor imádtam hordani.
Mit lehet tenni röhögésen kívül,visszamondtam mi van boxos mi nem tetszik ( akkoriban volt a magyar gárda időszaka és valamelyik élő adásban boxosoknak nevezte a cigókat aztán szállóige lett a körünkben)
De amúgy ezt se csináld mert ha megugat a kutya és visszaugatsz neki csak magadból csinálsz hülyét hiszen az egy kutya az a dolga.
8/22 A kérdező kommentje:
Szegecses csoklószorítoim nekem is vannak, nagyon faszák szeretem hordani őket.Nem értem mivel érzik magukat többnek a másiknál
2023. jan. 25. 22:19
9/22 anonim válasza:
Én a helyedben szájbarúgnám azzal az acélbetkóssal, máris nem fog morogni. Ha már rajtad van, használd is valami jóra.
10/22 A kérdező kommentje:
Volt már balhém a bakanccsal együtt.Nem szívesen csinálok belőle mégegyet.
2023. jan. 25. 22:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!