Mit tegyek ha a tanárom meg akar téríteni?
Van egy magyar tanárom aki mélyen vallásos. Én ateista vagyok. Nem hiszek semmilyen istenben. Ő viszont azt akarta h higgyek istenben de én nem akarok hinni.
Volt egy nehezebb időszakom amikor sikerült megtérítenie és elhieteni velem minden butaságot. Ez volt kb egy hónap (november)
Aztán december elején észbe kaptam. Ezt részben egy másik tanáromnak köszönhetem.
Mostanában, mivel ugye visszatértem az ateista világnézethez ezért folyton próbál megtéríteni. Nem csak engem az egész osztályt. Majdnem minden órán az ő vallásos hülyeségeit hallgatja az egész osztály. Heti 6 órába tanít:(
Az iskola nem keresztény suli. Állami suli.
Mit csináljak ezzel? Hogy rázzam le magamról? Hogy értessem meg vele udvariasan hogy én ebből nem kérek?
Köszönöm a válaszokat mindenkinek.
A tananyaggal aligha haladunk. Az a mániája h megmondja a megoldásokat a munkafüzetbe vagy pedig kivetíti. Egész óran a kivetítőről másolunk és hallgatjuk a hülyeségét. Amikor doga van mindig megadja előre a kérdéseket. Ha doga közbe vmit nem tudsz akkor odamegy és megmondja a megoldást.
Katasztrófák az órái. Az érdekli csak h leadja az anyagot meg h térítsen. Folyton parázik h ellenőrizni fogják meg stb. Folyton képzeleg ilyen hülyeségeket h neki miket kell csinálnia mert ellenőrzik. Senki nem ellenőriz senkit. Egyszer volt egy beszélgatése egy másik tanárral (aki segített abba h észbe kapjak)
Magyar tanár: Mit kell csinálni ha tűzriadó van?
Másik tanár: kimenni
Magyar tanár: de hogyan? Mi a protokoll?
Másik tanár: Az h kifele. A legközelebbi ajtól ki kell menni.
Magyar tanár: De nem kell beállitani a gyerekeket. Megnézni a plakátot h merre kell kimenni?
Másik tanár: Ha tűz van ne a plakátot nézegesd. Menj ki a diákokkal együtt az épületből.
Magyar tanár: De mi van ha ellenőriznek? Ilyenkor imádkozni kell.
Másik tanár: Ugyan már ki fog ellenőrizni? Tűz van kifelé és.
Tehát sajnos ez a kategória. Az egész suli lelkére kötötték hogy ha megszólal a tűzriadó és vele van óránk akkor nemerdekes h ő mit mond indulás kifelé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!