Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Köteles vagyok egy enapló...

Köteles vagyok egy enapló üzenetre ugrani kora reggel ha egy elmaradt óra mégis meg lesz tartva? Noha korábban azt írták nem lesz?

Figyelt kérdés

Kiküldik enaplóban az üzenetet már 1 hete, hogy adott napon első két óra el fog maradni. OKé.

Majd adott nap reggel amikor elvileg elmarad az óra reggel 6.30kor jön egy üzi, hogy mégse marad el.

Na most aki épp nem nézi az enaplót reggel 6.30kor (és ugyan miért nézné????) az nem is tud az egészről.

Elvárható tőlem hogy 1 hete lefújt órára mégis pattanjak mert hajnalban odaböfögnek valamit? És ha nem nézem? Mert ugyan miért nézném 7 óra előtt az üziket??

2023. jan. 18. 08:01
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:

Ignorálnám, mivel fenn sem lennék reggel 7kor.

Verje a seggét a földhöz a tanárod.

2023. jan. 18. 08:56
 12/23 anonim ***** válasza:
100%
alapítványi iskolás őrült
2023. jan. 18. 09:01
 13/23 anonim ***** válasza:
100%

Te valahogy szereted, ha fáj, bszki.

Mondj már fdl ebben a fostallér iskolában, vagy ne sírj ilyeneken folyton. Meg is érdemled.

2023. jan. 18. 09:03
 14/23 anonim ***** válasza:
100%

Nem vagyok tisztában az enapló működésével, bocs'.

Látni lehet rajta, hogy megnézte valaki az üzenetet, vagy sem?

Ha lehet látni, akkor gáz és lehet magyarázkodni, igazolgatni, ha nem lehet látni, akkor meg felejtős. Aludtál és kész.

Függetlenül mindentől, nem tartom normálisnak a reggeli, azonnali értesítést.

2023. jan. 18. 09:31
 15/23 anonim ***** válasza:
100%

Én ugyan már jócskán túl vagyok az iskolás koron, de...

Munkaidőn kívül nem nézem az e-maileimet. Mert 8-tól 4-ig tart a munkaidőm. Sőt, van, hogy még a teleofnomat is lenémítom / deaktiválom azt a SIM-et. A telefon az enyém, ügyeleti pénzt nem kapok azért, hogy otthon is állandóan készenlétben álljak, innentől kezdve nincs miről beszélni.

Sajnos akármennyire is tanárpárti vagyok, tényleg vannak olyan iskolák, akik már pofátlanságokat kérnek/várnak el. "Este 8-kor még köteles mindenki megnézni a KRÉTÁT/akármit, hogy nem kapott-e üzenetet." Vagy: "este 6-ig még a belső üzenőrendszeren érkezhetnek házi feladatok." Úgy mégis: milyen jogon? Amelyik tanár nem tudja a tanóráján kiadni a házi feladatokat, az a pályára alkalmatlan. Azt meg, hogy otthon a szabadidejében ki mikor milyen online felületet nyit meg, az egyedül az ő dolga, semmi joguk megszabni.

2023. jan. 18. 10:31
 16/23 anonim ***** válasza:
50%
Amúgy az megvan, hogy ez egy tanár ? Neki írtak ki helyettesítést.
2023. jan. 18. 10:48
 17/23 anonim ***** válasza:
100%

"Amúgy az megvan, hogy ez egy tanár ? Neki írtak ki helyettesítést."

Hopsz, ez igen valószínű, ekkor a helyzet úgy módosul, hogy tanári megbeszélésen nyomatékosan közölni kell, hogy munkaidőn kívül nincs üzenet-nézés.

2023. jan. 18. 10:51
 18/23 anonim ***** válasza:
61%

Ez az alapítványi iskolás idióta aki arra élvezkedik, hogy valami szr iskolás helyzetet ír ki, ahol ő szívta meg.

Szokott pénzzel is kapcsolatban kérdezni, helyettesítés, kirúgás, stb. Szereti ha fáj. Barmilyen érdembeli javaslatra(pl beszéljen a munkáltatóval, követelje meg a jogos bért) csak a hőbörgés megy, hogy neki nincs joga, semmit nem tartanak be, brühühü.

2023. jan. 18. 10:57
 19/23 anonim ***** válasza:
63%
Mindenkinek aki azt írja hogy jaj alapítványi iskola: nálunk is volt már ilyen, csak késő este küldték ki a hírt hogy mégis be kell menni, nem reggel. Felettébb boldogok voltunk mi is. Oké hogy vannak kamu kérdések de ne fogjuk már rá mindegyikre basszus.
2023. jan. 18. 11:06
 20/23 anonim ***** válasza:
100%
Ti vagytok az idióták, hogy bementetek. Nyilván tudják, hogy bármit megtehetnek veletek, ezért ki is használják.
2023. jan. 18. 11:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!