Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Szerintetek megéri váltani?

Szerintetek megéri váltani?

Figyelt kérdés
Hát azon gondolkoztam hogy ősztől más iskolába mennék mert nem a társaság a próbléma csak nem tetszik ez a szak mert ahova akartam volna menni nem jutottam be mert sajnos elrontottam a felvételit.De ezt is csak azért írtam hogy ne maradjak hely nélkül de hát ez vonz engem.Szerintetek megéri a váltás és az új közösségbe hogy tudnék beszokni?

2023. jan. 7. 18:34
 1/5 anonim válasza:
Csináld azt amihez értesz, értsd azt amit csinálsz. Ha nem váltasz egy olyan szakra amit szívesen csinálnál 25 év múlva is, akkor a későbbiekben nagy kihatással lesz az életedre, és bánni fogod. Próbálj meg váltani, hátha felvesznek, de ha nem, akkor az pech...előbb kellett volna gondolkozni, szóval végig kell csinálnod, de érettségi után ha egyetemre mész, akkor nem csak oda jelentkezhetsz amilyen szakon vagy most.
2023. jan. 7. 19:13
 2/5 A kérdező kommentje:
Jó még meggondolom.Azért köszönöm
2023. jan. 7. 19:39
 3/5 A kérdező kommentje:
Nem vonz
2023. jan. 7. 20:38
 4/5 A kérdező kommentje:

Még hozzászeretném tenni a következőket Hát a megye egyik legjobb gimnáziuma azért nem kerültem be

Majd hogy szokjak be hozzájuk egy év után ismerik egymást

Tanulni jól tanulok csak a matematikával hadilábon állok,de amúgy elég jól zártam eddig minden év végén

2023. jan. 8. 09:41
 5/5 anonim válasza:
Akkor tegyél meg mindent, korrepetálás stb... én szurkolok neked, de ha nincs sok vissza neked érettségiig, akkor azt bírd ki még. Szerezz jó jegyeket, Írd meg sikeresre az érettségit, és szíved joga eldönteni hogy a te teljesítményeddel hova szeretnél menni ahol felvesznek.
2023. jan. 8. 21:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!