Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Bukásra állok egy tárgyból,...

Bukásra állok egy tárgyból, és a javításra felajánlott időpont nem jó. Mit írjak a tanáromnak?

Figyelt kérdés

Az a nagy büdös probléma, hogy gyakorlati tárgy, a zh-k nem sikerültek, ez az utolsó javítási lehetőség. Viszont kilencedikén van, délután, én meg rohadt messze lakom az egyetemtől, kolis vagyok, oda meg csak tizedikén este hat után térhetnek vissza. A javítási lehetőség időpontja után fix, hogy nem érném el átszálláskor az utolsó vonatot, csak a másnap hajnal négyeset....

Az e-mailben azt írta a tanár, hogy jelezzek vissza, hogy akarok-e egyáltalán kísérletet tenni a nem megbukásra(nagyon kéne, mert van ráépülő a kövi félévben) jó -e az időpont. Hogyan írjam meg, hogy nem jó az az időpont, de máskor azért élnék a lehetőséggel? Hivatkozhatok arra, hogy nem tudok hazajutni utána, vagy az nem elég nyomós indok? Egyáltalán meg kell indokolnom, hogy miért nem jó? Találjak ki valami kamu indokot? Ha igen akkor mit?

2023. jan. 4. 15:30
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Én a helyedben nem próbálnék meg visszaélni a jóindulatával, inkább hívnék taxit vagy foglalnék egy airbnb-t arra az éjszakára.
2023. jan. 4. 15:54
 12/15 A kérdező kommentje:

#10 Igazából nem feltétlenül csúsznék a képzési idővel, csak az erre épülő tárgyakkal egy évvel később lennék meg, mint a mintaterv szerint, ha soha többé nem bukok se ebből, se a ráépülőkből.

Hát, holnap délutánig megpróbálok valami megoldást alkotni, hogy ne kelljen más időpontot kérnem... :D

2023. jan. 4. 15:58
 13/15 anonim ***** válasza:
96%
Miért nem foglalsz szállást valahol? Szerintem ha egy városban van egyetem, szállodának vagy legalább motelnek is kell lennie, egy éjszakát meg túl lehet élni anyagilag, főleg ha csak annyi igényed van, hogy le tudj feküdni valahova.
2023. jan. 4. 16:28
 14/15 A kérdező kommentje:
Sikerült megoldani a helyzetet. Van egy barátnőm a kolinkban, akinek nem kellett kiköltöznie, mert külföldi, szóval nála lehetek, rosszabb esetben vendég belépővel (ami még mindig feleannyi, mintha időben szállást tudtam volna kérni kifejezetten a koliba), jobb esetben még be tudok menni a saját beléptető kártyámmal. ^^
2023. jan. 5. 22:43
 15/15 anonim ***** válasza:
Egy kalappal a vizsgádhoz!
2023. jan. 6. 08:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!