Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Jogosan írta be az igazolatlan...

Jogosan írta be az igazolatlan órát az osztályfőnököm, vagy nem?

Figyelt kérdés

Még szünet előtt az ofi lebeszélte az osztállyal, hogy menjünk el korizni. Ebbe az osztály kevesebb mint fele egyezett bele, mivel ez az egész korcsolyázás egy másik városban lett volna, plusz senkinek nem volt kb. semmi kedve ehhez az egészhez. Jeleztük is neki, hogy nem tudunk/nem akarunk menni, az osztálycsoportba mindenki beírta.

Ezt úgy tervezte egyébként, hogy tesiórán megyünk, mert az utolsó óránk volt. Majd, hozzátette azt is, hogy az előtte való órán (ami az ő órája volt), arról mennek már majd el.

Én nem tudtam, hogy most nekünk, akik nem mennek, ot kell-e maradnunk a suliba, mivel nekünk még ugye óránk lett volna, de az egyik osztálytársam megkérdezte, hogy akkor ez így hogy lesz, a tanárnő meg azt válaszolta, hogy nekünk akkor elmarad az a két óra.

Haza is mentünk, másnapra meg be voltunk írva igazolatlannak. Megkérdeztük, hogy ez most mi, mikor arról volt szó, hogy elmaradnak az órák, erre azt mondta ez egy kis meglepetés.

Jogosan csinálta ezt? Mert szerintem nagyon nem.

2023. jan. 2. 20:35
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
#10, nem írta be elmaradt órának a krétába, így tudta beírni. Nekünk viszont világosan elmondta, és le is írta osztálycsoportba, hogy elmarad.
2023. jan. 5. 18:20
 12/12 anonim ***** válasza:

Nem jogos, mert becsapott titeket. Azt hazudta elmarad az óra. Nem közölte, hogy igazolatlannak számít, ha nem mentek korizni. Ha bemártod az igazgatónál, akkor biztosan megszivat. Esetleg ráküldhetnéd valamelyik szülődet, hogy tegye helyre a pitsát.

Azért elgondolkodtató, hogy az ilyen tanárok sztrájkolgatnak a fizu emelésért..

2023. jan. 7. 04:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!