Valami ötletek 17 éves fiúnak, mikulásra ajándéknak? (Kérlek olvasd el lent is)
Arról lenne szó, hogy mi az osztályban szoktunk mikulás előtt húzni, ami abból áll, hogy mindenki ráírja a nevét egy cetlire, majd egy sapkába beletesszük és mindenki húz egy nevet és annak az osztálytársának kell ajdándékot vegyen mikulás napjára, vagyis ugye december 6-ára.
Szóval én egy fiú osztálytársamat húztam, a baj csak az, hogy fogalmam sincs, hogy mit adhatnék neki, mivel jóformán semmit sem tudok róla, nem tudom mi a hobbija, csak annyit tudok róla, hogy szeret biciklizni. Ebben a húzásban ugye az a lényeg, hogy nem szabad elmondani senkinek, hogy kit húztál, szóval a barátait sem kérdezhetem meg, hogy mi lenne szerintük jó ajándékötlet. Kb 2600-3000 forint között van a határ, szóval az a max pénz amit el szabad költeni az ajándékra.
Nem szeretnék bóvlit vásárolni, meg valami felesleges cuccot neki, aminek semmi hasznát nem veszi.
Valami ötlet? Előre is köszönöm annak, aki válaszol
én az ilyenekre sört szoktam venni, vagy csokit
ezekkel nem lehet mellélőni
Fiúnak? Kaját.
Süss neki szerintem valami finom sütit, abban a munkát is látni fogja. Én örülnék neki, az tuti.
#3:
Ja, max. ha egy igazi lúzer a gyerek.
Igenis kérdezd meg egy barátját. Inkább tudja 1 ember, hogy kit húztál, mint hogy olyat adj neki, amire semmi szüksége nincs, és nem is tetszik neki
Ha nagyon nincs ötleted, tényleg marad a csoki, mikuláskor amúgy is azt szokás ajándékozni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!