Mi lehet az oka, hogy nem vesznek be a közös csoportba?
A szaktársakkal az évfolyamon létezik egy közös Messenger csoport, amibe mindenki benne van rajtam kívül (összesen vagyunk 14-en). Még azt a csajt is bevették, akivel a fél csapat nem is beszél, a másik fele meg nem kedveli, meg az is benne van, aki soha nem szól senkihez, se szünetekben, se egyébként (mások elmondása alapján). Velem meg senkinek sincs semmi baja, legalábbis mindenkivel szót értek, 4 szaktársammal kifejezetten jóban vagyok, abból kiindulva, hogy nem csak akkor kommunikálunk, amikor éppen órák közti szünet van, vagy épp utolsó óra után hagyjuk el az épületet. Aztán ha valakinél rákérdezek személyesen, hogy be tud-e venni, mindig az a válasz, hogy persze, persze, amint otthon lesz, de azóta semmi. De kb már hat embert kérdeztem meg, van akit nem is egyszer.
Ami azt illeti kicsit zavar, mert érezhető, hogy lemaradtam jobb esetben belső poénról, rosszabb esetben valami infóról.
Most erre tényleg tudnunk kellene a választ?
Egyébként nem értem, miért kell valakinek ezért hazamennie. Amúgy Facebookon ismerősök vagytok? Nem landolt az engedélykérések közt véletlenül?
Nem vagyok szakértő, de nem úgy van, hogy a csoportot létrehozó tud csak bevenni valakit a csoportba? Afféle admin...
Ha az, akit megkérdeztél, nem "admin", akkor elvileg nem tud felvenni, nincs hozzá jogosultsága.
Ha meg tanulni mentél a suliba, akkor a poénokról nem kell beszélni. Az órával kapcsolatos komolyabb infok lehetnek kérdésesek, de gondolom, van egy olyan csoport is, ahol a tanár is benn van.
Esetleg abba a csoportba írj, ha gondolod!
#3 Persze, de ettől szociális igényei is vannak az embernek, úgy meg elég kellemetlen, hogy te vagy az egyetlen, aki nem tudja miről van szó. Közös csoport semelyik tanárral nincs. Fontos információnál pl arra gondolok, hogy ha például valaki bedobja, hogy mi lenne ha együtt készülnénk zh-ra, akkor hozzám csak akkor jut el az infó, ha valaki személyesen is megkérdezi, de úgy aznap.
#4Többnyire nem jó a wifi az épületben, gondolom nincs mobilnete az illetőnek (egyébként nekem sincs tehát el tudom képzelni)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!