Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Befingottam tesi órán egy...

Befingottam tesi órán egy olyat, hogy picit visszhangzott, mindenki szó szerint mindenki nevetett 5 percig. Hogyan tudnám ezt elfeledtetni?

Figyelt kérdés

Békaügetést kellett csinálni tesiórán a terembe körbe, és nem éreztem egyáltalán azt, hogy finganom kéne, viszont az egyik ügetésnél ugrás közben egyszer csak kirobbant belőlem egy akkora fing, mintha egy hajó dudálását hallgatták volna egy recsegős magnón, na kb olyan volt, max hangerőn.

Mindenki legalább 5 percig szakadt a röhögéstől, még a tesi tanár is, nekem meg égett a képem, és még mindig ég.

Nem akarom, hogy ezért mindenki csesztessen vagy ki legyen nézve, el lehet valahogy ezt feledtetni a többiekkel?

Ha kell iskolát váltok.

17/f

2022. nov. 15. 16:59
 1/8 anonim ***** válasza:
62%
Csinálj a fingásnál figyelemfelkeltőbb dolgot. Pl, ugorj fel mezítláb a tanári asztalra, és énekeld hogy ellopták a biciklim a piros fehér biciklim!
2022. nov. 15. 17:16
 2/8 Ghgj ***** válasza:
19%
Az utolsó mondat nagyot ütött. XDD
2022. nov. 15. 17:49
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Ne viccelj már ezt elfelejtik!

1 Ilyen az semmi!

Náluk az osztályban egy srác állandóan fingott, már a végén szándékosan is. Rajta is csak röhögtünk. Lesz@rta!

2022. nov. 15. 18:38
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
*nálunk :)
2022. nov. 15. 18:39
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Nyugi már! Rajtad csak az osztály röhög, rajta meg az egész világ. :)

https://www.youtube.com/watch?v=s_Fb0gvT4go

2022. nov. 15. 18:53
 6/8 anonim ***** válasza:
42%
Egyetértek az első hozzászólóval... XD XD XD
2022. nov. 15. 20:51
 7/8 anonim ***** válasza:
17%
Fúj de undorító vagy...
2022. nov. 16. 16:54
 8/8 anonim ***** válasza:

,,Nem akarom, hogy ezért mindenki csesztessen vagy ki legyen nézve, el lehet valahogy ezt feledtetni a többiekkel?

Ha kell iskolát váltok.

17/f"

Az cikibb lenne ,ha lány lennél!

Hidd el.Nálunk volt egy hasonló eset azzal a különbséggel ,hogy ő lány volt a lányok közül is a vezető.

Én szerintem fogad el a történéseket.Ezt hallgatni fogod 1-2hónapig utána elfelejtik maguktól is.Főleg akkor ha csinálsz egy nagyobb marhaságot ,amiért nem fognak kirugni.

,

Csinálj a fingásnál figyelemfelkeltőbb dolgot. Pl, ugorj fel mezítláb a tanári asztalra, és énekeld hogy ellopták a biciklim a piros fehér biciklim!"

Nem azt mondom ,hogy pont ezt csináld ,de tegyél valamit amin jobban fognak röhögni ,mint ezen.

ápr. 26. 20:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!