Volt olyan tanárotok aki nagyon bejött nektek? Próbáltatok valahogyan közeledni felé, illetve ha nem, akkor hogyan csinálnátok így utólag?
Figyelt kérdés
Most találkoztam egy régi volt osztálytársammal sok idő után (külföldön dolgozik már), és felelevenítettük a középiskolás emlékeket, mivel belevolt zúgva a tesi tanárnőbe :D
Végülis 12.-ben ballagás előtt elhívta randira így a semmiből, de a tanár kiröhögte :D
Suli szinten terjedt egy legenda, hogy valamelyik felsőbbéves diák lefeküdt vele még korábban (akkor volt 27 éves a tanárnő) akkor legendának tartottam, de így utólag belegondolva ha mondjuk volt a tanár akkor 25 éves, meg egy diák mondjuk érettségi után ott maradt szakmát tanulni, akkor nem is annyira elképzelhetetlen :D
Esetleg volt valakinek sikersztorija, vagy hallott esrtleg hasonló legendákat?
2022. nov. 14. 20:52
1/1 anonim válasza:
Nekem van egy, a felnőttoktatásban. Általában csendben figyelem őt a háttérben és hálát adok, hogy van lehetőségen hetente 1,5 órát eltölteni egy teremben ezzel a nővel. Ja meg sokat fantáziálok róla. Kb ennyi. Próbálok nem nyüzsögni körülötte, ne legyek feltűnő, ráadásul magától értetődő hogy nem is lenne ebből semmi. indenkinek van egy tanár az életében akit vonzónak talál, nincs ezzel semmi, amíg a határokon belül maradunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!