Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Kiközösítettek! Élveztétek...

Kiközösítettek! Élveztétek hogy a többiek kapnak egy kis részt a bezártságból és ezekből?

Figyelt kérdés
Tudjátok, nem találkozhatnak a barátaikkal, szerelmükkel, nem hogy szex de semmilyen érintkezés nincs, bulika sincs semmi :D
2022. nov. 8. 22:13
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Eszembe sem jutott ilyenen agyalni, már rég nem is érdekelnek azok az emberek. Kárörvendésre pedig végképp nem pazarolnám az időm.
2022. nov. 9. 00:10
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Semmi köze ehhez a kiközösítésnek. Nekem ugyanúgy itt voltak a barátaim a lezárások alatt. Átmentünk egymáshoz, fél napokat játszottunk, filmeztünk, folyamatosan chateltünk.

A személyes szabadságom csorbult, de nem a szociális életem. Aki akart, az tudott találni lehetőséget.

Korábban volt, hogy kiközösítettek, aztán felnőttem és kikupálódtam.

2022. nov. 9. 03:21
 13/16 anonim ***** válasza:
Csak megsúgom hogy a fene nagy pandémia alatt is pontosan ugyanúgy jött ment, szomszédolt mindenki.
2022. nov. 9. 12:27
 14/16 anonim ***** válasza:

A pandémia alatt buliztam a legtöbbet. Este valakinél összegyűltünk és házibuliztunk. Egy ilyen bulin jöttem össze a barátnőmmel 2020-ban és azóta is együtt vagyunk.

Esténként kutyát sétáltattunk. A szexuális életünk akkor os és most is nagyon intenzív.

Nekem a pandémia ilyen téren egy öröm volt.

Nem értem mit akarsz ezzel a kérdéssel. Szerintem csak magad járatod le.

2022. nov. 10. 21:46
 15/16 A kérdező kommentje:
Én is élveztem a pandémiát, nem volt fura hogy remete vagyok :D
2022. nov. 10. 21:48
 16/16 A kérdező kommentje:
Én szerintem egyedül fogok meghalni, az életem sötét és magányos.
2022. nov. 11. 00:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!