Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Ritkaság az ilyen?

Ritkaság az ilyen?

Figyelt kérdés
Amikor középiskolába kerültem nehezen illeszkedtem be, ki is kezdtek párszor. Az volt a szerencsém hogy az osztály vezéregyének nem az a fajta volt aki uszítja a többit a másik ellen, hanem elfogadtatott velük. Máig baráti viszonyban vagyunk.
2022. nov. 4. 17:27
 1/9 A kérdező kommentje:
Bár egyszer összeverekedtünk és alul maradtam, de utána mélyült el a barátságunk mert tisztelte hogy kiálltam ellene, szeretett egy időben pofoszkodni.
2022. nov. 4. 17:29
 2/9 A kérdező kommentje:
Ha vezéregyén lennék valószínűleg az ő példáját követném, persze nem a pofoszkodásban hanem az előző dologban.
2022. nov. 4. 17:33
 3/9 anonim ***** válasza:
Teszek feljelentést az ügyben. Az ember segítség miatt fordul az oldalhoz kérdés kiírása szempontjából, őt alázzák meg a múlttal kapcsolatos események miatt is, meg azzal a témával kapcsolatban is, amiért segítséget kért. Olyan emberek veszik állandóan szájára a másik életét, akinek már világosan megmondtam, hogy zaklatás az, amit csinál veled kapcsolatban. Az embernek mindig van választása, ha valakivel Bem akarod tartani a kapcsolatot, akkor nem kötelező, nem kell itt a másikat hibáztatni az életével kapcsolatban.
2022. nov. 4. 17:40
 4/9 anonim ***** válasza:
Középiskolában nagyon sokat formalodnak az emberi kapcsolatok, a népszerű lány, aki nagykepunek tűnik később kiderul hogy valójában szerény és nagyon rendes lány, de ugyanígy kiderulhet valami piszkos dolog olyasvalakirol is, aki első ránézésre a legynek nem ártana. Ezen kívül ellensegekbol barátok is lehetnek később, ahogy baratokbol is ellenségek. De a lényeg az, hogy jól alakultak a dolgaid, és mostmar jofej mindenki:)
2022. nov. 4. 17:43
 5/9 A kérdező kommentje:
3.Heh?
2022. nov. 4. 17:44
 6/9 anonim ***** válasza:
Attól, mert valamilyen téren valaki az áldozat szerepében kényszerül élni, tevékenykedni, attól nem buta. Nem kell innentől bocsánatot kérni senkinek, de még egyszer valaki csámcsog az életemmel kapcsolatban, a bíróságon találja magát. Akivel akartam tartani a kapcsolatot, azzal tartom, emellett ha valaki az oldalon kéréseket fogalmaz meg, nem kell már az elődjét is isteníteni, mert kérdés fogalmazódott meg benne. Innentől keresetek más személyt, akiről tudtok kérdéseket írni, meg aki az oldal forgalmát biztosítja, mert én, amiért jöttem, azt nem találtam meg az oldalon, hiába voltam fogékony és nyitott.
2022. nov. 4. 17:48
 7/9 A kérdező kommentje:
6.Bazeeg senki nem beszél rólad
2022. nov. 4. 17:50
 8/9 anonim ***** válasza:
0%
Innentől nem használom az oldalt, mert rengeteg okostojás ide jön kommentelni, aztán az embert tiltják mindig, meg zavarják el, meg neki kell az idegrendszerét tönkretenni, mert segítséget kért, aztán ő fizet azért, mert áldozat lehet, aki a hónap minden egyes napján majd dolgozik. Ne keressetek, nem leszek elérhető.
2022. nov. 4. 17:55
 9/9 A kérdező kommentje:
Vannak bajok
2022. nov. 4. 17:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!