Sok iskolába voltam és edig mindig az a kérdesuk a diákokna meg a tanároknak hogy drogozom e merr látszik rajtam azt mondják és edig mindenhol ez volt a kérdésuk Miért??
Sok iskolába voltam és edig mindig az a kérdesuk a diákokna meg a tanároknak hogy drogozom e merr látszik rajtam azt mondják és edig mindenhol ez volt a kérdésuk
Miért??
"mindig az a kérdesuk a diákokna meg a tanároknak hogy drogozom e merr látszik rajtam" "Miért??"
Mert drogozol és látszik rajtad, hogy rosszat tesz.
A kérdezőnek valós problémája van. Próbáljunk meg eszerint válaszolni, hátha sikerül!
Először is, ha tényleg drogozol, hagyd abba! Ha nem megy, nem kell tovább olvasnod.
Másodszor szerezz az orvostól egy papirt, hogy tiszta vagy! Nem mások számára, saját megnyugtatásodra. Ha van ilyen papírod,
ne törődj azzal, mások mit mondanak. Légy normális mindenkivel, akárhogy akarnak piszkálni, te tudod magadról, hogy milyen vagy!
Tégy meg minden normális dolgot, amit meg kell tenned!
Ha tudsz, szerezz barátot, segítsd, ha szüksége van rád, de ne akaszkodj rá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!