Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » A volt tanárom bevallota hogy...

A volt tanárom bevallota hogy tetszek neki mit csináljak? 20/L 29/F

Figyelt kérdés
Tavaly végeztem a gimiben és a matek tanárom korepetált jól megvoltunk azt hittem hogy haverok vagyunk jókat beszélgettünk mélyebb beszélgetéseink is voltak azt hittem hogy haverok vagyunk azonban tavaly amikor elváltunk nem felhőtlenül mivel tetszett egy fiú és ő neki ez nem tetszett most hogy találkoztunk kérdezte hogy van barátom mondtam hogy nincs erre elhivott randizni mit csináljak menjek?
2022. okt. 29. 18:09
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

"elhivott randizni mit csináljak menjek?"

Most komolyan azt vàrod, hogy mi döntsük el, elmenj-e randizni valakivel vagy se?

Fuu...biztos nem az eszedért tetszel neki.

2022. okt. 29. 18:11
 2/5 anonim ***** válasza:
90%
1: korrepetálni kellett...
2022. okt. 29. 18:13
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Felnőtt emberek vagytok, semmi nem tiltja. Ha tetszik mint férfi, akkor menj, ha nem érdekel, mondd meg neki.
2022. okt. 29. 18:16
 4/5 anonim ***** válasza:
46%

Arra is kell gondolnod hogy egy 29 éves már komolyabb közös jövőt szeretne, de nem biztos.

Közelebb áll a családalapításhoz.

A legrosszabb forgatókönyv amikor 10 évig vagy tovább jól elvagy vele,de szétváltok és ő meg kifut az időből családalapításból!(ismerősöm így járt ahogy írtam!)

Persze van ismerősöm akinek bejött a 10 év korkülönbséggel család, sokan megirigyelnék a kapcsolatukat!

2022. okt. 29. 18:42
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

A kérdésből úgy tűnik, hogy ő férfi, te meg még gyerek vagy. Nem a korkülönbség miatt.

Felnőtt ember nem a gyakori népét kérdezi arról, hogy találkozzon-e valakivel, hanem képes önálló döntést hozni. Gyerekes dolog itt vergődni ilyesmin.

2022. okt. 29. 19:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!