Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Magyar-matek szakos tanárként...

Magyar-matek szakos tanárként jelenthet hátrányt elhelyezkedésnél, szülőknél, diákoknál, ha orrpiercinget visel az ember?

Figyelt kérdés
2022. okt. 26. 11:23
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
A szüleid minimum egy generációval idösebbek, mint te, vagy a tanítványaid szülei lesznek, a te korosztályodnál meg ez már nem számaít extrém dolognak
2022. okt. 26. 14:12
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

Nekem volt olyan kémiatanárom akinek hátközépig érő rasztahaja volt. A tesóm magyartanárnőjének meg egy diszkrét orrdísze van.

Szóval simán felvesznek. Több olyan iskola is van ahol akár holnap kezdhetsz mert matektanárból hiány van.

2022. okt. 26. 15:29
 13/18 anonim ***** válasza:
54%

Figyu, a tanárhiány (még ha adott szakot nézel is) nem egyenletes.

Mondjuk egy jóhírű gimnáziumba vagy ált. iskolába, ahová viszonylag normális gyerekek járnak, és szakmailag rangnak számít ott tanítani, könnyebben találnak embert. A rossz hírű szakmunkásképzőbe, meg a rossz környéken levő, vagy épp rossz közlekedésű általános iskolába meg sokkal nehezebben. Egyik helyen lesz konkurenciád felvételnél, és lehet, hogy a piercingeden fog múlni, hogy a másikat választják. A másik helyeken örülnek, ha odamész, és nem lesz gond a piercinged.

Na de hol jobb, hol kellemesebb dolgozni????

Szóval igen, ilyen tanárhiánynál VALAHOVÁ fel fognak venni tanítani, csak éppen a rosszabb helyekre, ahonnan mások éppen menekülnek - vagy legalábbis húzzák a szájukat rá.

2022. okt. 26. 16:22
 14/18 A kérdező kommentje:

Nyilván nem egyenletes a hiány. Nekem az a koncepció jelenleg, hogy lehetőség szerint ott akarok tanítani, ahová gimibe jártam anno. Nem főváros, de megyeszékhely, egyik legjobb suli abban a városban(de nincs benne a top50-ben jelenleg), a közeg kifejezetten kulturált. Amikor kezdtem ott gimisként, akkor kerestek matektanárt és amikor végeztem ez az állapot még mindig fennállt, és még jelenleg is. Ráadásul mire én végzek a matektanárok minimum fele kb nyugdíjas lesz addigra abban a suliban. Szóval ha marad ez a tendencia, talán jó esélyeim lesznek nagyjából pár év múlva. :D

Meg például a családom nem azon aggódik, hogy nem vesznek fel JÓ helyre, hanem azon, hogy egyáltalán sehová sem. :D

2022. okt. 26. 18:41
 15/18 anonim ***** válasza:
74%

A volt gimnáziumod jó választás, mert ott emlékeznek rád a volt tanáraid, és ha szorgalmas, egyúttal normálisan viselkedő diák voltál, akkor valóban túl fognak lépni a piercingeden, hiszen ismernek.

Ez a terved így reálisnak tűnik.

(13-as válaszoló voltam.)

2022. okt. 26. 20:23
 16/18 NTBS ***** válasza:
Nem lesz belőle komoly hátrányod.
2022. nov. 1. 17:40
 17/18 anonim válasza:
100%
Szerintem a piercing tökéletesen lényegtelen, hogy van-e vagy nincs. Azon agyalj inkább, hogy mit fogsz majd tudni tanítani, hogyan tudod majd nevelni a gyerekeket.
2022. nov. 3. 08:23
 18/18 anonim ***** válasza:
100%

Szülőként abszolút nem érdekel, hogy néz ki a gyerekem tanára. Az jobban érdekel, hogy hogyan tanít.

A gimisek szempontjából, még vagány is, ha a tanár lazább stílusú.

Én az egyetemi vizsgákoz kivenném az ékszert a jobb benyomás miatt, de ennyi 🙂

2022. nov. 6. 21:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!