A diri azzal próbál rávenni hogy menjek szalagavatóra hogy nagyon sokba kerül neki-miért, ha elmegyek akkor nem lesz drága?
"Minden igazgató, tanár ilyesmi ember rá akar venni mindenkit arra, hogy úgy ugráljon ahogy ő fütyül."
Így van!! és az a vicces hogy ha valaki nem ugrál nekik akkor se tudnak csinálni semmit, kirúgni se érné meg nekik mert örülnek ha jár valaki az iskolába
Szerintem ha nem akarsz menni, akkor ne menj.
Egy ilyen eseményt megszervezni mindenhogyan sok pénzbe kerül és egyébként sem kötelességed résztvenni a szalagavatón.
A szalagavató örök emlék és nagyszerű élmény; legalábbis nekem az volt sok-sok évvel ezelőtt. Ma már brutális költségekbe verik a szülők és az iskolák is magukat ennek megszervezésében és lebonyolításában, amivel nem egészen értek egyet. (Pl. azzal, hogy miért kell annyira drága ruhákat vásárolniuk a végzős diákoknak.)
Javasolom, hogy menjél el, biztosan jól fogod érezni magad. A szüleid nem ezt szeretnék? Ők nem szeretnének részt venni rajta?
Az 1/4-es nagyon okosan megfogalmazta, a 2/4-es pedig valótlanságot, nagy butaságot írt.
egy magyar magyartanár,
aki soha nem akarta, hogy bármelyik tanítványa úgy ugráljon, ahogyan ő/én szeretné(m)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!