Hogyan tudnam visszahoditani az osztalytarsam?
Figyelt kérdés
Biologia oran osszevesztem egy osztalytarsammal azon, hogy melyik a jobb a csapviz vagy az asvanyviz (szerintem a csapviz), kiabalasig fajult, majd szunetben nekem is jott, ezert verekedtunk is, vegul fejbe rugtam a foldon es abba hagyta.
Viszont a szerelmem azt mondta, hogy ez nagyon gyerekes volt, hogy ezen osszeverekedtunk, es picit kiabrandult belolem, hagyjam oicit gondolkodni.
Hogyan hoditsam vissza? Vegyek neki viragot?
Es miert nem erti meg, hogy nem en kezdtem, velem kezdtek el kiabalni es en voltam az akinek nekijott az az agyhalott dagadt barom.
2022. okt. 4. 12:46
11/15 anonim válasza:
Nem!
A csapvíz sokkal rosszabb még az itteni válaszoknál is.
12/15 anonim válasza:
Na hellóbelló? Visszahódítottad?
14/15 A kérdező kommentje:
Nem, de szerencsere a 13-as valaszolo rokonai barmikor atjonnek 1-1 menetre.
2022. okt. 7. 16:07
15/15 anonim válasza:
Nincsenek rokonaim.
De ha lennének, se szeretnék a csapvizet.
A csapvíz szar.
Aki csapvizet iszik, az vagy hülye vagy nem normális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!