Ha egy egyetemi kolesz december 17. és február 11. között ZÁRVA lesz, akkor mi lesz a vidéki, akár határon túli diákokkal a vizsgaidőszakban? Hogy fog vizsgázni egy 300 km -re lakó hallgató kolesz nélkül?
Figyelt kérdés
A Nemzeti Közszolgálati Egyetem 35/2022. számú rektori utasítása pénteken megjelent, és nagy változásokat hoz el az egyetemi életben.
A HÖK közösségi oldalán tájékoztatta a hallgatókat a várható változásokról. Takarékossági okok miatt a téli időszakban bezárják a kollégiumokat december 17. és február 11. között.
2022. okt. 1. 18:56
1/7 A kérdező kommentje:
Ja és a folytatás.. no comment...
"A tavaszi félév szükség szerint távolléti oktatásban indul."
2022. okt. 1. 18:57
2/7 anonim válasza:
Gondolom online vizsgák lesznek. Én is aggódom, hogy bezár a koli. Itt most nem lehet kiskapukat találni, mint a covid idején vagy nyaranta, mert nem segít, ha kevesen vagyunk, kevés embernek is kell fűteni.
3/7 anonim válasza:
Már a híroldalak is megírtak, hogy megajánlott jegyek és online vizsgák lesznek.
4/7 anonim válasza:
Nincs pénz fűtésre.
Mondjuk azt nem írja hogy a vizsgák hogy lesznek megtartva. Csak azt hogy a kolit zárják be. Az faxa lesz ha vizsgák jelenlétiek lesznek és a vidékieknek minden vizsgára Pestre kell vonatozni. Én anno 300kmre jártam egyetemre. Gondolom közszolgálati egyetemen is vannak hallgatók zalából, békésből, szabolcsból.
5/7 qkker1 válasza:
Így jártatok, majd lesz online oktatás, és vizsga.
6/7 qkker1 válasza:
Mielőtt megkérdeznéd, Erdélyben is van internet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!