Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Nincs arra szabály hogy...

Nincs arra szabály hogy kevesebb legyen a követelmény ha angolt tanultam és átmentem egy másik suliba ahol németet tanítanak csak?

Figyelt kérdés
Hatodikos vagyok és rettegek a némettanártól. Év elején új suliba kezdtem ahol kaptam egy aranyos német tanárnőt aki tudta hogy nem tanultam németet. Most van egy új tanárnő de rettegek tőlle. Nagyon sokszor megszégyenít hogy nem megy olvasni is nagyon rosszul tudok. Az előző tanárnál volt egy négyesem szódogára ez már lefeletetett egy kettesre már be sem mertem menni suliba de megírták hogy a nagydoga eggyes lett. Félek hogy megbukok. Van egy diszklessziás a csoportba őt máshogy értékelik. Ez nem igasságos szerintem.
2022. szept. 21. 11:49
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
100%
Nincs. Ez csak szorgalom kérdése.
2022. szept. 21. 11:54
 2/27 A kérdező kommentje:
A szavakat be tudom tanulni de egy év alatt nem leszek azon a szinte hogy átmenjek ennél a tanárnál akárhogy próbálkozok hiába vagyok szorgalmas.
2022. szept. 21. 11:56
 3/27 anonim ***** válasza:
Nos, németben ragozni is kell, ez igaz. Nyelvtant is tanulj, ne csak szavakat, inkább egész mondatokat tanulj meg, legalább 3 mondatrészből állóakat.
2022. szept. 21. 12:08
 4/27 anonim ***** válasza:
76%

Ha Te korábban nem tanultad az adott tantárgyat, ami ott kötelező, akkor neked utólag osztályozót kell tenned a lezárt évekből, és bizonyítanod kell, hogy legalább a minimális, a továbbhaladáshoz szükséges tudással rendelkezel.

Nehéz ügy, de Te vállaltad a kihívást.

2022. szept. 21. 12:09
 5/27 anonim ***** válasza:
75%
Mutasd meg ezt a kérdést egy szakembernek. Jó esetben megállapítják, hogy te is "diszklessziás" vagy. Rosszabb esetben megbuktatnak magyarból is. 🤪
2022. szept. 21. 12:11
 6/27 A kérdező kommentje:
Tudom hogy magyarból sem vagyok jó ez a kettő amiből nem vagyok négyes vagy ötös de magyarból is hármas négyes vagyok. Igasságtalan hogy a hüjegyerekre odafigyelnek pedig ő két évig tanult németet. Azt mondták osztálytársaim hogy mebuktatni sem lehet. Én meg nagy hátrányból indulok semmit sem tudok hülye vagyok hogyne lennék hülye ha nem tanultam. Arról meg nem tehetek hogy költöztünk és itt ilyen iskola van.
2022. szept. 21. 12:21
 7/27 A kérdező kommentje:
Anya azt monta hogy felhívja az igazgató hejjetest hogy legalább ne alázzon meg mindin órán.
2022. szept. 21. 12:21
 8/27 anonim ***** válasza:
61%
Mi lenne, ha anyád inkább a magántanárt intézné neked?
2022. szept. 21. 12:23
 9/27 anonim ***** válasza:
Neked nincs ma tanítás, hogy ide írogatsz?
2022. szept. 21. 12:33
 10/27 A kérdező kommentje:
Járom magántanárhoz és nyáron is jártam de kevés volt nem megy a fejembe. Nem mentem ma iskolába.
2022. szept. 21. 12:35
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!